Túlgondolás és szoronág? (leírás)
Nem vagy biztos a szexuális orientációdban?
Nagyon egyszerű
A péniszt szereted férfiként: homoszexuális
A péniszt szereted nőként: heteroszexuális
A vaginát szereted nőként: leszbikus
A vaginát szereted férfiként: heteroszexuális
Ha mindkettőt szereted férfiként és nőként: biszexuális
Ha hiányznak belőled a szexuálisérzelmek: aszexuális
A gondolkodás viszont emberi dolog, az erőltetése és a túl gondolás nem feltétlen rossz dolog. Inkább stresszelsz folyamatosan, amit abba kéne hagynod. Próbálj meg más emberekkel foglalkozni magad helyett, esetleg találj hobbit, kezdj el edzeni, futni. Valamiért azt szűrtem le egyébként leírásodból hogy magányos is vagy, és főleg azért gondolsz túl dolgokat mert a gondolataid nem osztod meg senkivel sem. Ezen is tudok segíteni, ha beszélgetni akarsz írhatsz privátban.
#1 vagyok
Bizonyos mértékig egészséges az önkritika gyakorlása. Az, hogy folyamatosan a hibát keresed magadban meg önbizalomhiány lehet. Arra, hogy miért érzel valamit, nem lehet épkézláb választ adni, mert az érzések csak úgy vannak. A túlgondolással kihozott végeredménynél miért bizonyítgatod magadnak, hogy nem úgy van? Nekem ez úgy hangzik hogy nem tudsz semmit elfogadni, és küzdesz saját magad ellen.
Azt, ami a túlgondolásodnál az eredmény, vagy csak szimplán azt amin feleslegesen gondolkodsz. Mert azon gondolkodsz ennyit valószínűleg, amit nem tudsz elfogadni olyannak amilyen.
Szia! Nem vagyok orvos, de ezek valószínűleg kényszergondolatok, mivel azt mondtad, hogy pánikot keltenek benned, és folyamatos megerősítés kell. A szexuális orientáció nagyon gyakori kényszergondolat. Ha gondolod, akkor ezt olvasd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!