Mit tegyek ez ellen? Miért vagyok ilyen?
18L vagyok, aki mindig mindent túlgondol, túlaggódik. De tényleg mindent... Ha valami olyat mondok amiről én azt gondolom h hülyeség, akkor képes vagyok órákig azon rágódni h mit mondtam és kitudja mit gondol ólam a másik. Ha a suliban megbotlok, a nap végéig ég a fejem és úgy érzem hogy akárki rámnéz, eszébe jut h kicsit elbotlottam, pedig amúgy tudom h úgymond "leszarják". Szinte mindenen képes vagyok sírni, ha valaki megbánt akkor is, de ha én megbántok valakit akkor végképp... Néha jön egy kattanás és a legjobb barátnőmet is képes vagyok napkig ignorálni, csak mert random azt gondolom, hogy tuti nem bír engem amúgy.. Pár héttel ezelőtt egy srác bevallotta nekem h bejövök neki és ismerkedhetnénk, de mivel nekem ő nem tetszik visszautasítottam, azonban nem telik el úgy nap h ne érezném magamat rosszul emiatt, pedig tényleg nem tetszik, csak egyszerűen belegondolok abba h ezzel fájdalmat okoztam neki... 18 éves létemre nem merem felhívni a pzzázót hogy rendeljek, neten keresztül szoktam rendelni... Amúgy a kisebb baráti körben mondhatni harsány vagyok, és full jó vicceket tolok, ezt én is tudom, de ahogy 2-3 új ember megjelenik a társaságban, a fejem kiírja h error... Nagyobb körben meg végképp nagyon szégyenlős vagyok, és félős, visszafogott. Van, hogy nagyon hamar kötődök emberekhez pedig lehet nem is beszéltem még velük, de ennek az ellentettje is előfordul h nem vagyok képes egy szimpatikus emberhez kötődni, pedig nagyon jóban vagyunk.. A másik ami tényleg nagyon dühít saját magamban, hogy van egy srác aki évek óta tetszik, és hívott már el erre-arra 2-3x, meg bókol és próbál beszélgetni, tehát ez kölcsönös, de annyira zavarban vagyok előtte, hogy ezt azzal próbálom legyőzi h folyton bántom őt, flegmulok és úgy csinálok mint aki utája, pedig nagyon nagyon bejön... Igazából mindegy mit csinál, hogy éppen nagyon kedves velem, vagy esetleg ő is befelgmul, én nem tudok máshogy viselkedni vele.. Igaz hogy szoktam vele hülyülni, meg neveti sokat de akkor is zavaró h ilyen vagyok...
Fogalmam sincs hogy győzhetném le a gátlásaimat, vagy hogy legyek bátrabb, aki mer pizzát rendelni telefonon, és nem vörösödik el minden miatt... Valaki esetleg aki tudott ezzel valamit kezdeni, tanácsot tud adni? Vagy bárki?:(
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!