Túltenné magát rajta?
Szakítottunk a barátommal, ő volt az egyetlen értelme az életemnek és nélküle nem akarok élni. Előtte is sokszor gondolkoztam öngyilkosságon, aztán jött ő és mellette végre igazán boldog lehettem, de most vége. Talán egy kevés esély van még rá, hogy újra kezdjük, de nem tudom...
Ő nem tud a depresszív hajlamaimról.
Nagyon szeretném megtenni, de félek, hogy örök bűntudatot okoznék neki, ez az egyetlen ami megakadályoz, de ezt pedig nem bírom tovább, főleg nélküle...
Bunkó válaszokra nem vagyok kiváncsi, nem segítenek.
Természetes az, amit érzel.
Ettől függetlenül nem csak az a kérdés, hogy ő túltenné-e magát, hanem a családod. Hidd el, soha nem tennék túl. A létező legbrutálisabb csapás egy családnak az öngyilkosság a gyilkosság mellett, lehetetlen feldolgozni, még a sokadik leszármazottakra is kihatással lesz, ráadásul megrövidíti a közeli családtagok életét.
Tudom, én vagyok, akinek az öccse lett öngyilkos.
Ha tényleg ő lenne a tökéletes számodra, tudna a depresszív hajlamaidról.
Mert érezné..., akkor is, ha titkolod eőtte.
Nem ő a tökéletes neked, hidd el!
De értjük, miről beszélsz, természetes folyamat...
Nehogy megöld magad! Hidd el, egészen másképp fogod látni a helyzetet már néhány hónap múlva is, egy év múlva meg pláne! :)
Egy év múlva gyere vissza ide és beszéljünk róla újra, OK? ;)
Nem az a szerelem, ha ilyenkor meg akarod ölni magad.
A szerelem az ha annyira óvod őt hogy sosem bántanád, mindig meghallgatod, mindig megérted, és megtudjátok beszélni értelmesen.
Én úgy gondolom hogy igenis van olyan ahol nincs veszekedés! 3 éve vagyok szerelemben a párommal 19 évesen, és sosem veszekedtünk. Nézeteltérés volt, de halk, bántás nélküli, gyorsan lekommunikálva.
Szóval szerintem ez butaság amit írsz, hiszen ez messze van az igazi szerelemtől amit te mondasz. Ha annyira ő a mindened vigyáztál volna a kapcsolatotokra míg volt!
Ezt azért tudom mert 4 éve egy 1,5 éves kapcsolat után pont így voltam mint Te. Nem öngyilkos akartam lenni ugyan, de úgy gondoltam vége az életemnek. Kis naív buta voltam, pár év múlva már csak te is így fogsz magadra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!