Aki látta a Túl a barátságon-t (Brokeback Mountain), hogy tudta túltenni magát rajta?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kiszakítja az ember szívét ez a film, napok óta le vagyok hangolva. Ahogy tapasztaltam, szinte mindenki ezt éli át, de ti hogy tettétek túl magatokat a fájdalmon? Már eltelt egy hét és még mindig kínoz.2012. nov. 27. 01:52
1/12 anonim válasza:
Még sosem hallottam, hogy egyeseket ilyen mélyen érint. Engem is lehangolt és megfogott, de azért másnapra már "kihevertem". Amúgy imádom, és egyik kedvenc filmem(és könyvem).
2/12 anonim válasza:
úgy, h már nem is emlékszem rá kb, annyira nem volt maradandó.
3/12 anonim válasza:
Bennem se hagyott mély nyomot...
4/12 anonim válasza:
Hát annyira nem volt nagy szám, viszont az érdekes lehetett, hogy a színészek ezt hogy játszották el...
5/12 anonim válasza:
Szerintem egy túlértékelt, felejthető film volt.
6/12 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, elég kevés embertől hallottam, hogy nem váltott ki belőle semmit, de akkor ti vagytok a kivételek.
Filmes oldalakon is az egekig magasztalják, szóval a többség inkább így érez, megjegyzem, nem hiába:)
2012. nov. 28. 00:15
7/12 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam vele.Sírtam is rajta, és napokig az járt a fejemben.Nehéz volt.Engem még egy film sem fogott meg ennyire.Gyönyörű..
8/12 anonim válasza:
Az egyetlen film, ami után szó szerint zokogtam. Egyfajta "sokkot" kaptam utána, napokig szomorú voltam. Gyönyörű, zseniális, egyik kedvencem.
9/12 anonim válasza:
Én voltam a film következő "áldozata" ... 1 napja néztem meg,de esküszöm azóta nem tudom,hogy mit kezdjek az életemmel... Teljesen átértékelődött bennem minden főként az eddigi kapcsolataimat tekintve... szétszakít a fájdalom :'(
10/12 anonim válasza:
Pár napja láttam és még mindig nyomaszt. Imádtam, viszont nagyon ,,kínoz" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!