Sírtatok a Túl a barátságon (Brokeback Mountain) című filmen?
Én egy 25 éves lány vagyok, nemrég láttam először a filmet. Utána órákig sírdogáltam és napokig nem találtam a helyemet...
Azóta kb.3-4naponta megnézem a filmet(a végét nem mert akkor állandóan csak bőgnék)
Szerintem ilyen gyönyörű történetet még nem filmesítettek meg. Sokan le"b*zifilm"ezik, ettől idegrohamot kapok...
Mondjátok, hogy nem vagyok normális, de nekem nagy szerelem ez a film.
én most néztem meg, és...
filmen még életemben nem sírtam ennyit (pedig én pillantok alatt elsírom magam)
imádom ezt a filmet, szerintem a világ egyik legjobb drámája, a színészek óriásit alkottak benne!!!!!!!
és nem vagyok leszbi, vagy ilyesmi, és ezt a filmet nem csak a homoszexuálisoknak kéne megnézni, hanem minden hetero embernek, mert ez a film inkább nekik szól
ez egy felhívás, hogy értsék meg, és fogadják el, ha vki más
16/L
(L)(L)(L)(L)
Attól hogy meghatódtok egy gyönyörűen,szívszaggatóan valóságos,drámaian eljátszott epikus filmen,ami úgy nemmellesleg meleg témájú,nem lesztek melegek.
Én is sírtam.A földhöz vágott a vége.Mély nyomokat hagyott bennem,éreztem a filmet,vérzett értük a szívem,és végre,először életemben éreztem hogy ezek ketten sohase lehettek együtt igazán,hogy sohase teljesedhetett be a szerelmük...ez az érzés töltötte ki az életüket,minden pillanatban ott volt a keserűség,a bánat,és a fájdalom,az átkos fájdalom,ami felől sohasem nyernek feloldozást...átok fogott rajtuk,a hiábavalóság,nehéz rabláncra vert Örökkévaló Szerelem.
Semmi sem enyhíti a fájdalmat.Semmi sem enyhítheti ezt a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!