Aki látta a Túl a barátságon-t (Brokeback Mountain), hogy tudta túltenni magát rajta?
Én utáltam. Azóta is ezen angyalok és sírok. Utálom, mert amúgy is baromi érzékeny vagyok és baromira azt hittem, hogy jó vége lesz, mert úgy írták le a tartalmát, hogy a végén már csak a szerelem marad állandó az életükben. És azt hittem, hogy ez azt jelenti, hogy a sok szenvedés, bujkálás, nélkülözés minden szarság után végre elszöknek és boldogok lesznek együtt. Erre bumm, Jack meghal. Először, mikor a levelet olvasta Ennis, még akkor is azt hittem, hogy csak kamu, megrendezte és majd valami jelet ad Ennisnek, hogy hol keresse, mert így soha nem találnak majd rájuk, hisz az egyiküket halottnak hinnék.
De mikor tudatosult bennem, hogy tényleg meghalt és amikor Ennis látja lelki szemei előtt, ahogy agyonverik élete egyetlen igaz szerelmét, aztán amikor a szülei házában megtalálja a véres ingeket egymásba fonva és hangosan zokogni kezdtem és rendesen szorított a mellkasom, annyira fájt az egész.
Még mindig a youtubon a "Ennis x Jack" videókat nézegetem, hallgatom a sírós dalokat, magamba vagyok fordulva.
Ennis annyira nagyon félt amiatt, amit az apja belé nevelt, látta gyerekkorában azt a megkínzott férfit, hogy örökre benne maradt és nem mert lépni, inkább egész életében egy szótlan, zárkózott, szomorú ember maradt. Egyszerűen semmi nem tette boldoggá, csak azok a lopott idők a hegyekben. Csak akkor mosolygott, mikor Jackkel lehetett egy keveset.
Aztán már az sem maradt. És amikor a végén kimondja, hogy esküszöm. Gyakorlatilag fogadalmat tesz. Nem bírom😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!