Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan 20 év körüli...

Van itt olyan 20 év körüli lány akit megerőszakoltak és nem tudja túltenni magát rajta? Én fiú vagyok és szeretnék beszélni valakivel akinek hasonló élménye volt mert már egyedül nem bírom tovább és csak a lányokkal értek szót

Figyelt kérdés

2013. okt. 20. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Fiú vagy és megerőszakoltak? Ne hülyéskedj már....
2013. okt. 20. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Ugye tettél feljelentést a rendőrségen?

És jó lenne, ha pszichológushoz fordulnál, hogy valakinek ki tudd beszélni magadból a fájdalmat.

2013. okt. 20. 14:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Leütött egy csávó és a szájába vette amit nem kellet volna Fél óra hosszán keresztül Le voltam kötözve Bárkivel megeshet Hiába írtok ilyeneket
2013. okt. 20. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:
De ti ezt nem érthetitek Olyan írjon aki megért és neki is fáj valahol
2013. okt. 20. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Pontosan ezért írtam, hogy fordulj pszichológushoz.

Ő meg tudná neked mondani, hogyan dolgozd fel ezt a szörnyűséget.

2013. okt. 20. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Mekkora egy beteg szar világ ez!
2013. okt. 20. 17:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Még annál is rosszabb
2013. okt. 21. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
Legszívesebben elégetném mind, és látod élvezném nagyon... Amúgy én átérzem a helyzeted. 18 éves lány vagyok, engem már majdnem 6 éve, hogy megerõszakoltak, de még mindig nem tudtam magam túl tenni rajta. Elég szörnyû érzés ez, de tudd hogy 'you are not alone' szóval kérlek fordulj pszichológushoz (vagy Eszter alapítvány is ott van pl kifejezetten erre a problémára szakosodtak, bár nemtudom mennyire jók, nekem költséges lenne bejárni Budapestre mivelhogy szegedi vagyok, de ha te tudod kivitelezni, egy próbát megér esetleg.) Minél hamarabb kérj segítséget, még mielött teljesen lelki nyomorékká (már bocsi...) válnál, mint én...
2014. márc. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!