A szorongás és stressz okozhat hasfájás?
Már vagy 3 hete állandó hasfájással küszködök. Nem tudnám megmondani,hogy hol, mindig máshol, de az biztos hogy nem a gyomrom fáj. Viszont ha elfoglalom magam, akkor fel se tűnik a szúrás, fájdalom.
Hipochonder vagyok és kétségbe vagyok esve hogy valami komoly probléma van, nagyon félek. Az utóbbi időben nagyon ideges voltam mindig attól, hogy ha elkezdett fájni valamim, akkor az biztos komoly, de senki sem hisz nekem. Rohamaim is voltak, de az már nem jellemző. Néha a szívemben is érzek szúrást de attól nem tartok (vérvétel, kardiológia tiszta, negatív)
Igazából a kérdés az, hogy ez a stressz, szorongás okozott e valakinek hasonló tüneteket, mint nekem, már megőrülök a hasfájástól. :(
(btw. 2 hét múlvára kaptam időpontot pszichiáterhez)
18/L
Igen, a bélmozgást, gyomorsav termelést, stb befolyásolja a stressz vagy a nyugalom.
Nekem fiatal koromban sokszor volt vizsgák előtt hasmenésem és hasfájásom mert izgultam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!