Hipcohonderek!Ti hogy bírjátok?Bővebben lent.
Elég nehezen viselem a mostani helyzetet.A nagypapám hipochonder volt, amit megörököltem.Tudom magamról kb. 10 éves korom óta, és baromi nehéz együtt élni vele.A mostani COVID helyzetben konkrétan megőrülök.Minden tünetet beképzelek magamnak, és rögtön rosszul leszek.Tudom, hogy nem vagyok fertőzött, mindenhol suliban maszkban vagyok, kb. 10 percenként kezet mosok/fertőtlenítőzök.Éjjel már aludni sem tudok mert rettentően félek tőle.Elég nehezen viseltem a karantént márciusban, ezért attól is eléggé tartok, hogy újra karanténba leszünk.Egész nap szorongok miatta.Kérlek aki hasonló helyzetben van, írja le hogyan vészeli át ezt az időszakot.Köszönöm szépen!
16/l
szia,
habár a covidtól annyira nem, de rengeteg betegségtől félek.
pszichiáter kellett nekem.
a korodat nézve gyermekpszichiáter vagy pszichológus, amolyan viselkedésterápia kellene neked, ami segít ezen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!