Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményed(frontin)?

Mi a véleményed(frontin)?

Figyelt kérdés

5 éve szedem, jelenleg 20/l vagyok. Képzeljétek rajongói levelet írtam az Egis-nek(ők gyártják a frontint). Kaptam is tőlük a logóval ellátott pólót.

(A jelenlegi instám rivotrilla)

2020. nov. 2. 17:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Számomra sokkoló az érvelésed arra, hogy miért szeded. Mert szerelmes vagy bele ? A legtöbb szenvedélybeteg pont ugyanígy teszi magát a föld alá mert szerelmesek egy képzeletbeli világba ahol a hamis énüket tekintik valósnak akárcsak a pszichózis esetében.A megváltozott tudatállapot ezért működik "ilyen hatékonyan" a bizonyos embereknél mert teljes mértékben egy énképjavítás mert utálod magad és nem fogadod el ahogy vagy hanem hiperkritikus vagy és nem vagy kibékülve magaddal(feldolgozatlan traumák). Ha bedobod a gyógyszert meg hirtelen mindenhez máshogy fogsz állni. Sajnálom, hogy így vagy vele és jó szándékból de járj pszichiáterhez és meséld el ezt neki. Minden masszív függő így kezdi. Másrészt nem méred fel egyáltalán a helyzet súlyát, hogy mit fog tenni veled ez a szer egy idő után. Majd gondolkodsz x év múlva, hogy elcseszted az életed meg a tested, képességeid tulajdonképpen. Persze azt fogod gondolni, hogy egy újabb önjelölt tudós aki kioktat, nem erről van szó. Van a családomban gyógyszerfüggő, nekem is van benne jártasságom ezért intelek óva nagyon ettől.
2020. dec. 8. 11:11
 32/33 anonim ***** válasza:

31, Nagyon igazad van, és egyrészt teljesen egyetértek.

De azért a "hamis énért" nem kell sokat tenni. Csak be kell nyomni valamit - és bumm - már jó is. (Igaz hogy mentálisan/fizikálisan idővel leépít.)

Minden esetre a felépülés útja meg nagyon hosszú... (Lehet hogy ott évekig szenvedni/küszködni kell - és teljesen életmódot kéne váltani.)

Az élet az ami 2 lehetőséget ad.

Vagy a pillanatnyi megoldások (rövid távú boldogság) - vagy elindulni a fejlődés hosszú útján (amire semmi garancia sincs).

Aki rendszeresen a pillanatnyi kielégülést/boldogságot hajtja - annak nagyon nehéz ebből váltani akár a normál ember szintjére is.

Az élet az ami így működik, és mi emberek döntünk valahogy - aztán elszenvedjük ezeknek a döntéseknek a következményét.

Majd talán 1x megtanuljuk a leckét, és azt hogy érdemes lett volna a hosszabb utat választani..

Minden esetre szerintem senki sem hibás. Sem az ember. Se a kérdező. Se a világ.

Az univerzum morbid humora az egész :)

2020. dec. 8. 14:49
 33/33 anonim ***** válasza:
32. Teljes mèrtékben egyertétek. Sajnos nagyon sok ilyenen kell àtmennünk ahhoz, hogy tapasztalatod szerezzünk amiből fejlődünk de kizárólag egyetlen egy dolgon tudunk változtatni,javítani az pedig saját magunk. Mindig a könnyebb út a vonzóbb természetesen. Nem vagyok tapasztalt ember mivel fiatal vagyok de még így is könyvet írhatnék ezekről a tapasztal...hibáimról. Sokat jelentettek nekem is az ilyen “szerelmek” de màra már ezek csak elrontott baráti, családi kapcsolatok amiket most felépülőként kell újraterveznem ill. építenem. Remélem a kérdező is megkapja a megfelelő segítsèget.
2020. dec. 8. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!