Mi a véleményed(frontin)?
5 éve szedem, jelenleg 20/l vagyok. Képzeljétek rajongói levelet írtam az Egis-nek(ők gyártják a frontint). Kaptam is tőlük a logóval ellátott pólót.
(A jelenlegi instám rivotrilla)
31, Nagyon igazad van, és egyrészt teljesen egyetértek.
De azért a "hamis énért" nem kell sokat tenni. Csak be kell nyomni valamit - és bumm - már jó is. (Igaz hogy mentálisan/fizikálisan idővel leépít.)
Minden esetre a felépülés útja meg nagyon hosszú... (Lehet hogy ott évekig szenvedni/küszködni kell - és teljesen életmódot kéne váltani.)
Az élet az ami 2 lehetőséget ad.
Vagy a pillanatnyi megoldások (rövid távú boldogság) - vagy elindulni a fejlődés hosszú útján (amire semmi garancia sincs).
Aki rendszeresen a pillanatnyi kielégülést/boldogságot hajtja - annak nagyon nehéz ebből váltani akár a normál ember szintjére is.
Az élet az ami így működik, és mi emberek döntünk valahogy - aztán elszenvedjük ezeknek a döntéseknek a következményét.
Majd talán 1x megtanuljuk a leckét, és azt hogy érdemes lett volna a hosszabb utat választani..
Minden esetre szerintem senki sem hibás. Sem az ember. Se a kérdező. Se a világ.
Az univerzum morbid humora az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!