Mi a véleményed(frontin)?
5 éve szedem, jelenleg 20/l vagyok. Képzeljétek rajongói levelet írtam az Egis-nek(ők gyártják a frontint). Kaptam is tőlük a logóval ellátott pólót.
(A jelenlegi instám rivotrilla)
Milyen hatása van amúgy egy ilyen nyugtatónak?
Beveszed, és onnantól 4 óráig nem stresszelsz semmit?
Boldogságot is okoz?
12
Szorongást old, semmi más. Nem, nem okoz boldogságot. Amíg nem szeded rendszeresen 2 hétig kb, addig lassít, álmosít, kb. mintha beszívna az ember. De ezt az élményt nem szabad kergetni, mert úgy készülnek a függők.
Meg sem találom azt az instát :D
Ugyan már, olyan naívak vagytok... Mert majd szerinted a 14éves kislány megy gyógyszert kérni, és az orvos ad is neki csak úgy :D Istenem
Ki mondta hogy ad neki? Senki. Egy normalis orvos nyilvan bemondasra nem ir fel semmit, foleg, hogy ezt csak pszichiater irhatja fel. De attol meg nyavalyoghat anyucinak, hogy depis, annak erdekeben, hogy talan kap valami gyogyszert, amitol majd “jol erzi magat”, az anyuka meg aztan elviheti orvoshoz, stb, stb.
Nem valo ordogtol a gyogyszer, nem ezt mondtam, a kerdezonek is szuksege lehet ra, ha mar megallapitottak nala a bajt, de akkor sem kene reklamozni.
#11 naná!
Antidepik:
Scippa, sertralin, miagen, olwexya, rexetin, teperin, trittico
Antipszichotikumok:
Aripiprazol, leponex, kventiax, olanzapin, risperidon, haloperidol, tiapridal
Egyéb:
Atarax, frontin & xanax, rivotril, loranxil, dormicum, tramadol, tegretol, lamolep
Így teljes a lista
18
Neked semmit
Kérdező szép lista! Tramadolt minek? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!