Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményed(frontin)?

Mi a véleményed(frontin)?

Figyelt kérdés

5 éve szedem, jelenleg 20/l vagyok. Képzeljétek rajongói levelet írtam az Egis-nek(ők gyártják a frontint). Kaptam is tőlük a logóval ellátott pólót.

(A jelenlegi instám rivotrilla)

2020. nov. 2. 17:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Más tudatmódosítót próbáltál frontinon kívül?
2020. nov. 3. 01:30
 12/33 anonim ***** válasza:

Milyen hatása van amúgy egy ilyen nyugtatónak?

Beveszed, és onnantól 4 óráig nem stresszelsz semmit?

Boldogságot is okoz?

2020. nov. 3. 10:48
 13/33 anonim ***** válasza:

12

Szorongást old, semmi más. Nem, nem okoz boldogságot. Amíg nem szeded rendszeresen 2 hétig kb, addig lassít, álmosít, kb. mintha beszívna az ember. De ezt az élményt nem szabad kergetni, mert úgy készülnek a függők.

2020. nov. 3. 11:33
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Na, pont ezert nem kene ezt reklamozni kerdezo. Megneztem az instadat, eleg beteg. Mit kozvetitesz igy az emberek fele? Majd a kis identitaszavaros, “depis” tinik az ilyen oldalak hatasara mennek konyorogni az orvosnak, hogy gyogyszerezzek be oket, hatha attol jobb lesz. Kerlek ezt ne reklamozd legalabb, nagyon karos.
2020. nov. 3. 11:39
 15/33 anonim ***** válasza:

Meg sem találom azt az instát :D

Ugyan már, olyan naívak vagytok... Mert majd szerinted a 14éves kislány megy gyógyszert kérni, és az orvos ad is neki csak úgy :D Istenem

2020. nov. 3. 12:38
 16/33 anonim ***** válasza:

Ki mondta hogy ad neki? Senki. Egy normalis orvos nyilvan bemondasra nem ir fel semmit, foleg, hogy ezt csak pszichiater irhatja fel. De attol meg nyavalyoghat anyucinak, hogy depis, annak erdekeben, hogy talan kap valami gyogyszert, amitol majd “jol erzi magat”, az anyuka meg aztan elviheti orvoshoz, stb, stb.

Nem valo ordogtol a gyogyszer, nem ezt mondtam, a kerdezonek is szuksege lehet ra, ha mar megallapitottak nala a bajt, de akkor sem kene reklamozni.

2020. nov. 3. 12:46
 17/33 A kérdező kommentje:

#11 naná!

Antidepik:

Scippa, sertralin, miagen, olwexya, rexetin, teperin, trittico

Antipszichotikumok:

Aripiprazol, leponex, kventiax, olanzapin, risperidon, haloperidol, tiapridal

Egyéb:

Atarax, frontin & xanax, rivotril, loranxil, dormicum, tramadol, tegretol, lamolep

Így teljes a lista

2020. nov. 3. 14:55
 18/33 anonim ***** válasza:
Hogy tudom felíratni orvosnak? Mit kell mondani mik a tüneteim?
2020. nov. 3. 15:32
 19/33 anonim ***** válasza:

18

Neked semmit

Kérdező szép lista! Tramadolt minek? 😂

2020. nov. 3. 15:43
 20/33 A kérdező kommentje:
Mer volt emberem aki adta dobozját ezresér
2020. nov. 3. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!