Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményed(frontin)?

Mi a véleményed(frontin)?

Figyelt kérdés

5 éve szedem, jelenleg 20/l vagyok. Képzeljétek rajongói levelet írtam az Egis-nek(ők gyártják a frontint). Kaptam is tőlük a logóval ellátott pólót.

(A jelenlegi instám rivotrilla)

2020. nov. 2. 17:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Azt azé nem kéne kislány, az már csúnya dolgokra képes... Ésszel élj
2020. nov. 3. 19:31
 22/33 anonim ***** válasza:
94%
Megnéztem az instádat. Beteg vagy. Távolról is látszik, hogy nincs normális életed..
2020. nov. 3. 23:40
 23/33 anonim ***** válasza:

Valahogy hasonlóképp éreztem én is, mikor megkaptam a ritalint

Sokan nem értik milyen az, ha az ember végre normálisan élhet.

2020. nov. 4. 16:40
 24/33 anonim válasza:
Úristen én emlékszem rád általánosból:D
2020. nov. 22. 23:18
 25/33 anonim ***** válasza:
Frontint,xanaxot nagyon ritkán használok,néha alváshoz gerodormot.Tramadolt viszont tényleg csíptem,nagyon kellemes,mégiscsak egy ópiát.Én mondjuk tudok ugyanígy beszélni mint te,csak stimulánsokról,extasy,kóla.Ezekben az az igazán különleges,hogy felhők felett vagy 3 méterrel,egyszerűen imádod.Viszont nem csinálnak egyáltalán olyan durva testi elvonást mint egy bzd,és nem csúszol teljesen szét,esel darabokra amikor jön a lejövő.A rivotrilla név viszont nagyon édes,megnézem majd!Azt megtudom érteni,hogy valaki szorong,és annak tényleg megváltás lehet egy xanax,frontin,rivo.Stimulánsokat is olyan szempontból,hogy pl extasy,ki ne szeretne boldog lenni és szeretni mindenkit,vonzódni?A pszichedelikumokat nehéz egyedül tényleg,a miérteket.Akar a fene hallucinálni.Egyébként meg itt az a nehéz,hogy aki nem használt ilyet,annak sose fogod tudni megmagyarázni,hogy miért.Se azt hogy mi az hogy elvonás,mi az hogy sóvárgás.Hogy milyen függőnek lenni.Erről igazán véleményeket drogosoktól kaphatsz.Milyen érzés volt amikor először használtál?
2020. dec. 1. 14:25
 26/33 anonim ***** válasza:

Utolsó, tételesen nincs kedvem cáfolni a junky narkós tévedéseid, javaslom keresd fel a helyi pszichiátriát, még mielőtt az utcán végzed.

Üdv, az addiktologiáról

2020. dec. 1. 14:42
 27/33 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz hogy más nem érti meg?Ha valaki él ilyenekkel,és utána rengeteg terápiával,önismerettel,munkával dolgozik ezen,ezekből óriási fegyvert csinálhat.Ajánlom olvasmánynak Jungtól wounded healert.
2020. dec. 1. 14:52
 28/33 anonim ***** válasza:
Pontosan az ilyen címkézések,hozzáállás,"narkós tévedések" amik miatt idehaza olyan jól működik az addiktológia.Lehet ebben nem értünk egyet,de nekem ez a véleményem.
2020. dec. 1. 14:55
 29/33 anonim ***** válasza:

28

nekem meg az a véleményem, hogy nevezhetjük tőlem borjúnak is, attól még az ugyan az marad. Lehet verni a hisztit, hogy "cúnya doktor bácsik megbélyegeztek", az igazság az igazság marad. A narkós az narkós. Tipikusan olyan egoval, ami miatt képtelenség hosszútávon együttműködni velük. Nem véletlenül volt Csernus sikeres ebben. Ha a narkóst pátyolgatod, akkor nem mész semmire.

2020. dec. 1. 16:53
 30/33 anonim ***** válasza:
Attól még hogy aktív terapeuta vagy,nem gondolnám hogy a címkézés elengedhetetlen része kell legyen egy terápiának.Fantasztikus kezdés így terápiás kapcsolatot kialakítani.Abban igazad van hogy pátyolgatni nem kell,azzal tényleg nem mész semmire,de az arany középutat muszáj megtalálni.
2020. dec. 1. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!