Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményed(frontin)?

Mi a véleményed(frontin)?

Figyelt kérdés

5 éve szedem, jelenleg 20/l vagyok. Képzeljétek rajongói levelet írtam az Egis-nek(ők gyártják a frontint). Kaptam is tőlük a logóval ellátott pólót.

(A jelenlegi instám rivotrilla)

2020. nov. 2. 17:02
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért szeded?
2020. nov. 2. 17:17
 2/33 anonim ***** válasza:
91%
Ok, ugyes vagy, most erre mit lehetne irni? :D Latom, hogy valoban szukseged van a gyogyszerre, az mar egyszer biztos 😂
2020. nov. 2. 17:29
 3/33 A kérdező kommentje:

#1 azért mert szerelmes vagyok bele

#2 skizoaffektív zavarom van, de komoly kell a frontin mert nem akarok nélküle élni

2020. nov. 2. 17:30
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt azért az ilyen szerelmekkel vigyázni. Mert a love storyból, könnyen horror sztory lehet :)
2020. nov. 2. 17:42
 5/33 anonim ***** válasza:

😂😂😂

PiKHAL - A chemical love story, ez jutott eszembe 🤣🤣🤣

2020. nov. 2. 17:51
 6/33 anonim ***** válasza:
Már leíram a véleményemet. Függő vagy, álomvilágban élsz. Az ilyen nagy lángoló "szerelmeknek" mindig sírás a vége, meg halál, meg szenvedés. Lényegében drogos vagy, kémiai mámorban élsz, de ha elfogy az anyag, akkor a falat fogod kaparni az elvonási tünetektől.
2020. nov. 2. 18:09
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

6

Nem látom, hogy azt írta volna, hogy mámorban él xd

Ezt miből következtted ki? Függő, hát te is függsz például az oxigéntől, a beteg emberek meg a gyógyszerektől.

Nem értem ezt az ordas nyugtató ellenséget, jah persze Bözsi néni óvatlanul 10mg ig jutott 2 év után, mert azt sem tudta mit szed.

Meg Gipsz Jakab is, mert ő valóban drogos. De a kérdező miért lenne Bözsi néni vagy Gipsz Jakab? Számomra igen

2020. nov. 2. 18:29
 8/33 anonim ***** válasza:
Szóval számomra egészen intelligens hatást kelt, nem féteném jobban őt, mint téged :)
2020. nov. 2. 18:29
 9/33 anonim ***** válasza:
0%
Ti se sokáig foktok kábulgatni az adómból. Titeket is elér majd a légzés-depresszió😁
2020. nov. 2. 18:52
 10/33 anonim ***** válasza:

Légzés depresszió a frontintól? Hm. Mondjuk én nem szedem, de szerintem a kérdező sem tervezett rá sok alkoholt inni.

Csókolom, te amúgy szellemi fogyatékos vagy? 🤔

2020. nov. 2. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!