Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Neked mi a véleményed erről?

Neked mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

Egy barátom mondta aki nagyon beteg hogy egy pszichiáter köcsög rászállt és állandóan azt mondja neki hogy ő nem kell a társadalomnak.

Meg hogy a pszichiáterről nagyon rossz véleménye van az embereknek, gyakorlatilag semmi értelmeset nem csinál a munkaideje alatt csak a hozzá fordulók életét teszi tönkre a drága gyógyszerekkel. Meg azért szokták kinevetni a háta mögött hogy egy kórházban a betegeket erőszakolja meg és hogy milyen nevetséges hogy a munkaidejét nemi erőszakkal tölti.

Hát nem is tudom, ehhez mit szóljak, nektek mi a véleményetek?

2018. aug. 23. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Ha ez igaz, akkor jelentse mihamarabb az Etikai Bizottságnak, egy ilyen embernek semmi helye a szakmában.
2018. aug. 23. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod nagyon beteg, lehet tévképzetei vannak vagy paranoiás, üldözési mániája van, vagy azt hiszi hogy összeesküdtek ellene, vagy kóros hazudozó vagy ki tudja. Azért amit egy elmebeteg mond vagy állít, nem kell egyből készpénznek venni.
2018. aug. 23. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem téveszmék gyötrik a barátodat.

Mi a diagnózisa?

2018. aug. 23. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Én faterom volt már Aszad katonája Szíriában, harcolt a jugoszláv háborúban mesterlövészként egy NATO csatlakozásunkat segítő titkos küldetésben, Bon Jovi mellett gitározott, és egyebek... 🙂

Szóval nem kell elhinni, amit egy leszedált mentális beteg hantázik össze-vissza 🙂

Ha nagyon beteg, akkor nehéz elhinni, amit mond.

2018. aug. 23. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, biztos hogy nem paranoiás.
2018. aug. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!