Neked mi a véleményed erről?
Egy barátom mondta aki nagyon beteg hogy egy pszichiáter köcsög rászállt és állandóan azt mondja neki hogy ő nem kell a társadalomnak.
Meg hogy a pszichiáterről nagyon rossz véleménye van az embereknek, gyakorlatilag semmi értelmeset nem csinál a munkaideje alatt csak a hozzá fordulók életét teszi tönkre a drága gyógyszerekkel. Meg azért szokták kinevetni a háta mögött hogy egy kórházban a betegeket erőszakolja meg és hogy milyen nevetséges hogy a munkaidejét nemi erőszakkal tölti.
Hát nem is tudom, ehhez mit szóljak, nektek mi a véleményetek?
Szerintem téveszmék gyötrik a barátodat.
Mi a diagnózisa?
Én faterom volt már Aszad katonája Szíriában, harcolt a jugoszláv háborúban mesterlövészként egy NATO csatlakozásunkat segítő titkos küldetésben, Bon Jovi mellett gitározott, és egyebek... 🙂
Szóval nem kell elhinni, amit egy leszedált mentális beteg hantázik össze-vissza 🙂
Ha nagyon beteg, akkor nehéz elhinni, amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!