Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológus tud segíteni?...

A pszichológus tud segíteni? Van aki meg tudott változni, és teljesen fel tudott épülni?

Figyelt kérdés
Bevallom sajnálom rá a pénzt, de már mióta az eszemet tudom más vagyok(sajnos negatív értelemben). Egyre csak lejjebb csúszok, ez így már élhetetlen. Valakinek hoztak érdemi változást a pszichológiai kezelézek? Megéri? Úgy érzem én menthetetlen vagyok.

2020. okt. 31. 12:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És szerintetek pszichológus vagy pszichiáter tud többet segíteni?
2020. okt. 31. 14:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként tudom, hogy ezek kb egyben járnak. Tudom egyébként, hogy hogyan tudnék változtatni, de azt már nem tudom, hogy hogyan erjem el azokat, azt az állapotot. Szóval elég komplikált. Azért is félek szakemberhez fordulni, mert van pár ismerősöm, akik végül úgy végeztek, hogy gyógyszerfuggok es meg ugyanolyan szarul vannak. En úgymond megtanultam már ezzel élni, de tudom hogy sokkal többet kihozhatnek magamból, ha nem lenne ez a betegségem. Most mondok egy példát, de ez még névtelenül is elég ciki. Vettem egy autót és kiderulult, hogy hengerfejes. Egyszerűen levert a víz a gondolattól, hogy fel kell hívjam az eladót. Minden nap ostoroztam magam, hogy nem lehetek ilyen hülye. Volt rá garancia. Addig halogattam,amíg vége nem lett a garancianak. Nem tudtam telefonálni...es más nsgyon nagy összegű dologgal eljatszottam hasonloakat. Nem tudok emberekkel beszélni egyáltalán. Ha ember közé kell mennem van olyan, hogy tikkelek rendesen
2020. okt. 31. 14:23
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha pszichoógushoz mész, ő nem írhat neked gyógyszereket. Ha ettől félsz, a függőségtől, akkor menj hozzá és ő nem ír gyógyszert.
2020. okt. 31. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát,de legfeljebb a pszichológus tovább küld egy pszichiáterhez.
2020. okt. 31. 14:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem segített. Hitegetés volt folyamatosan. Egy csomó pénzt kidobtam az ablakon. Konkrétan a párommal szétszedtek minket, mert ő is elment egyhez. A megoldás ez volt részükről és úgy csináltak mintha mi akartuk volna ezt. Semmiért nem vállaltak felelősséget. Könnyen olyan részre tapinthatnak amire soha nem lett volna szabad. Utána te állsz ott befürödve. Én kellő óvatosságra intek ezzel kapcsolatban mindenkit. Mert ezeket a folyamatokat nem lehet visszacsinálni és lehet rossz vége. Mindig az a vicc jut eszembe (amikor próbálom derűsebben felfogni): a műtét sikerült, csak a beteg meghalt

A kedvedet sem szeretném elvenni, egy próbát megér. Volt akinek bejött.

2020. nov. 27. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!