34 éves budapesti nő vagyok. Sokáig visszahúzódó, magamnak való voltam. Pszichológusnak és kineziológusnak köszönhetően sikerült változnom belül. Hogyan tudnék tovább fejlődni?
Szerintem akkor jó lenne, ha ismerkednél olyanokkal, akikkel jól érzed magad! :)
Munkahely, tanfolyam, hobbin keresztül... esetleg a mostani barátaid ismerősei... :)
köszönöm!
ilyesmire gondoltam én is, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Menjek el pl egy konditerembe (egyedül) és szólítsak le valakit?
Szerintem érdemes elfogadni minden programlehetőséget, hátha megismersz szimpi emberkéket. Tanfolyamok is tudnak jók lenni. Válassz valami szimpit. Nyelvtanfolyam pl. (bár ott általában nincs olyan kötetlen duma tapasztalataim szerint), lakberendezés, festés, v. van olyan hogy poliglott klub. Megvan! Ahol hajlandóak dumálni az emberek, az pl. a jobb agyféltekés rajztanfolyam, holisztikus klubok, tanfolyamok, ilyenek. Nem összekeverendő a jóslással, és hasonló boszorkányságokkal. ;) Reiki esetleg, ilyesmi. Márha érdekel a téma.
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!
A kérdés kiírása óta sok minden változott! Megy ez! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!