Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológus tud segíteni?...

A pszichológus tud segíteni? Van aki meg tudott változni, és teljesen fel tudott épülni?

Figyelt kérdés
Bevallom sajnálom rá a pénzt, de már mióta az eszemet tudom más vagyok(sajnos negatív értelemben). Egyre csak lejjebb csúszok, ez így már élhetetlen. Valakinek hoztak érdemi változást a pszichológiai kezelézek? Megéri? Úgy érzem én menthetetlen vagyok.

2020. okt. 31. 12:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Ha együttműködsz a pszichológussal,akkor tud segíteni.

Egyébként ne sajnáld rá a pénzt! Gondold végig...a pszichológus segít,mentálisan felépülsz,az életed jobb lesz minden szempontból. Vagy ez nem éri meg neked?

2020. okt. 31. 12:41
 2/15 A kérdező kommentje:
De pont ez a baj, hogy úgy érzem én menthetetlen vagyok, mert tudom egyébként hogy mitől lennék jobban. A pszichológus cdak tanácsokat tud adni, de mást nem
2020. okt. 31. 12:44
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Hát,ilyen hozzáállással tényleg menthetetlen vagy.

Csak egy kicsit kéne összeszedned magadat,hogy elmenjél egy pszichológushoz.

Vagy én szedjelek össze?:D

2020. okt. 31. 12:47
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Én pszichiáterhez jártam és meg tudtam változni. Egy terápia során nem tanácsot ad, hanem ráterel a helyes útra. Sajnos én is úgy látom, hogy nem vagy nyitott, pedig ha úgy mész el, hogy menthetetlen vagy az is maradsz.
2020. okt. 31. 13:05
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Én hipochondria miatt járok pszichoterápiára. Eddig csak 1 alkalom volt, de mar az is segített. Biztosan folytatni fogom a terápiát, pedig nagyon nem olcsó, az biztos, de nekem bármit megér a mentális egészségem.
2020. okt. 31. 13:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Én nyitott vagyok rá sőt minden álmom, hogy egyszer normális legyek. Csak nagyon sok olyat hallottam/láttam, hogy egyszerűen semmi nem változott.
2020. okt. 31. 13:14
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
milyen problámával fordulnál hozzá, ha szabad kérdeznem? Azért érdekelne, mert kíváncsi vagyok te mit tartassz reménytelennek.
2020. okt. 31. 13:22
 8/15 A kérdező kommentje:
Szociális fobia, depresszió, hypererzekenyseg, tulgondolas, kisebbségi komplexus, önbizalomhiany, önértékelési problemak, szorongás, beilleszkedesi zavarok, rossz szülő-gyerek kapcsolat, dühkezelsi problémák aggresszio, öngyilkossági hajlam, 0 eletkedv, folyamatos lehangoltság, 0 energia, hirtelen ennyi jutott eszembe. A legrosszabb az, hogy nem tudok emberek közé menni, és nem tudok velük kommunikálni.A mindennapi feladataimat nem tudom rendesen végezni
2020. okt. 31. 13:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen,és? Ezt kell elmenni pszichológushoz!
2020. okt. 31. 13:37
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ez kevésbé menthetetlen, mint amilyennek tűnik. Felsorolva valóban sok, de ha belegondolsz, azért ezek között sok kapcsolat van, gyakorlatilag, ha pl egy-kettő megoldódik, akkor az láncreakció szerűen azt fogja eredményezni, hogy a többi is megoldódik. Ahogyan a kialakulásra igaz ez az öngerjesztő folyamat, úgy a gyógyulásra is.
2020. okt. 31. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!