Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minek szedek gyógyszereket ha...

Róbert dávid kérdése:

Minek szedek gyógyszereket ha nem tudok velük normális életet élni? (skizofrénia).

Figyelt kérdés

az orvosom olyan hogy felirja a receptet azt viszlát. szedem őket dehát vegetálva élek. biztos rosszul lennék ha nem szedném,de kitudja. szerintem 5 féle gyógyszer mellet kizárt hogy bármit is kezdek magammal.

voltam pszchiológusnál kaptam időpontot,de azt mondta nem fog szerinte hosszútávon keresztül kezelni hogy rohadjon meg csakmer súlyosabb esetekkel nem igazán foglalkoznak. pedig jót tenne a terápia :( 29/F

2020. okt. 18. 11:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Túl erős nek találom a hatását a Reagilat nak ezért 1.5 mg öt szedek be.
2020. okt. 20. 16:53
 12/18 mittudomen721 ***** válasza:
Az is jo probald ki.
2020. okt. 20. 17:00
 13/18 A kérdező kommentje:
1,5 mg ot szedtem be reggel,viszont az amitrex et elhagytam,azt mondta házipatikán egy orvos elhagyható megvonási tünetek nélkül mert ugye benzamid hatóanyagu. meg 3 fajta AP nem akarok szedni mert meghalok.
2020. okt. 21. 07:29
 14/18 mittudomen721 ***** válasza:
Es jobb lett a dolog? Engem egyebkent elnyomni szokott a magasabb dozisu reagila(6mg) igy 4.5mg-ot veszek csak be... kezeloorvos is benne van annak ellenere hogy 87Kg folott mar 6mg kellene. Igaz vannak igy pozitiv tuneteim auditory dolgok szal antipszichot kellene valtani de eddig egyik sem oldotta meg teljesen a gondjaimat zombi meg nem leszek ugyhogy el vagyok igy.
2020. okt. 21. 22:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Egész nap a gép elött ülök,élőbe nem megy semmi sem,de vannak időszakok mikor esetleg tudnék dolgozni csakhát nem is probálkozom
2020. okt. 22. 18:57
 16/18 mittudomen721 ***** válasza:
Akkor probald meg lehet aztan belerazodnal. Amugy sem art ha gondolsz az egzisztenciaval kapcsolatos dolgokra is
2020. okt. 23. 00:46
 17/18 A kérdező kommentje:
lehúztam a wcn a reagilát
2020. okt. 24. 13:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem van, akit nem lehet meggyógyítani. Én 3-szor estem neki, semmi hatás. Minden eset teljesen más. Minden gyógyszer, vagy több gyógyszer hetek után hat, akkor hogy a francba állítják be valakinek a gyógyszerét? 10 évig próbálkoznak, hogy melyik jobb? Meg egyből ráérez az orvos az első néhány próbálkozásnál abból, hogy egy komplett őrült hogy érzi magát? A pszichoterápia sem ér ám semmit, mert ez egy betegség, téveszmék, stb., a pszichológus meg csak elbeszélget veled és okosakat mond.
2020. okt. 26. 08:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!