Rivotril szedése évek óta és munkaalkalmasságin való elhallgatása az milyen durva egy dolgozó esetében?
Nagyon nincs mit mentegetni. Szed rendszeresen valamilyen gyógyszert pszichoaktív szert? A válasza erre: nem.
Miközben sok éve Rivotrilos. Nem gyenge szer....
És ugye az is vitathatatlan hogy ha elismerte volna a szedést, még aznap felmentették volna az összes munka alól. Magyarul lehet menni utcát söpörni.
Ez a sztori milyen?
# 20
Aha. Értem. Köszönöm hogy leírtad. Látom jól értesz hozzá.
Igazából én kissé félek ezektől az ópiátoktól a mai napig, mert egyre jobban megtetszettek nekem is. Viszont annyira nem jók, hogy ezek miatt még súlyosabb függő legyek. Így is van már elég bajom más drogok miatt.
Az is kemény hogy majdnem olyan adagolásba nyomatjuk ezeket mint pl aki kemény műtéten esik át.
Viszont nekem tényleg nagyon jó élményeket okozott a tilidin. Próbáltam már mindent még a fentanilos tapaszt is, és a tilidinnél nekem érzésre csak a heroin volt kellemesebb. Viszont örülök hogy ahhoz nem tudok már hozzá jutni, és így inkább hagyom ezt az egész ópiátos vonalat. Nagyon nagy szerencsém volt hogy hébe-hóba belecsúsztam, és megúsztam komolyabb fizikai függőségek, elvonás nélkül..
# 22
Viszont nem csak az ópiátok okoznak ilyen "űrt" hanem erre más drogok is ugyanúgy képesek.
Igaz mindegyik másként.. Mindegyik egy más út. Nekem ezzel van komoly tapasztalatom - ugyanis megszámlálhatatlan szert próbáltam már.
Az ópiátok arra valók hogy kikapcsoljanak ebből a világból. Hogy üressé, érzéketlenné tegyenek, és elzárjanak egy békés kis burokba - ahol már semmi nem ér el - semmi nem fáj.
A leszokás azért nincs ezen a ponton, mert megszokja az ember ezt az állapotot.
Más drogoktól is olyan boldogságot élhet át - amit soha nem tud elfelejteni.
Már az a tény hogy tudja hogy létezik ilyen "boldogság" is függővé teszi az embert. Hiszen az emberi agy (tudat) át lett verve, és átélt egy olyan "mű" boldogságot ami mindent visz, és ami felejthetetlen. Ez a tény hogy mi drogfüggők már tudjuk - ezért újra, és újra, és újra érezni akarjuk... Hiszen semmi nincs a világon ami ezt akár csak megközelíthetné. Közben pedig órási szenvedést is át kell élnünk, mert folyton ezt hajtjuk (nem tudjuk elengedni) és szörnyű lehet annak is aki a környezetünkben van (és nem érti) de végig kell néznie ezt az egészet.
Visszatérve a kérdéshez is, sokan azt mondják a benzók is óriási függőséget okoznak. Viszont én innen úgy látom ott nincs mögötte "high" érzés. Nagyon erős függőséget okoznak ugyan, de nem adják be azt az érzést (boldogságot) mint a különböző színű porok. Amikkel olyan messzire el lehet menni - mint amit ez az emberi test még éppenhogycsak kibír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!