Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 2mg-os rivotrilból mennyit...

2mg-os rivotrilból mennyit lehet bevenni?

Figyelt kérdés

Mennyi rivotrilt szedhetek be hogy meg ne legyen belole bajom? Általában egyet szoktam, csak hogy megnyugodjak vagy aludjak, de néha elég nagy kéztetést érzek arra hogy többet vegyek be, foleg dühroham szerűségnél (idaig max 2 volt a legtöbb)

Mivel tudom hogy ez egyén függő is, ezért milyen jelei vannak ha túl sokat veszek be?

(17/L)

2020. szept. 5. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi van veled? Miért szeded?
2020. szept. 5. 21:28
 2/9 A kérdező kommentje:

Jó kérdés😅

Most kezdtem el pszichológushoz járni, de ezelőtt volt már hogy erős sírógörcsöt, meg kisebb dühroham szerűséget kaptam és Anyukám adott egy rivotrilt (neki elő van írva évek óta és jól ismeri, szóval tényleg csak arra adta hogy le tudjak nyugodni)

2020. szept. 5. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne szedj Rivotrilt, de mást se pszichiátriai javaslat nélkül!

De Rivotrilt meg főleg ne!

20 voltam mikor felírták, most 35 éves vagyok, napi 1 mg-ot szedek még, talán végre ezt a kicsit is el tudom hagyni.

Voltak anno eilepsziás rohamaim, csak ez állította meg, nagyon rég tünetmentes vagyok, gyermekem is van, de a napi 1 mg még kell, függő lettem nagyon gyorsan. Anyád nem százas hogy ezt adott.

Felejtsd el a gyógyszert.

2020. szept. 6. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Annyit veszel be amennyi van.
2020. szept. 6. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
én is annyit szoktam amennyi van. Habár egy üveg után általába ki szokott esni 1-1 nap
2020. szept. 6. 06:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja most nézem hogy 2 mg. Abból nekem olyan 15 a max, de akkor nem emlékszem mit csinálok, és utána kb 24 ótár alszok
2020. szept. 6. 06:45
 7/9 anonim ***** válasza:
2mg SR vagy sima 1mg-osból 2db, az sem mindegy.
2020. szept. 6. 11:17
 8/9 Tramadol ***** válasza:
Ha túl sokat veszel be: álmosság . szédelgés , kordinácós problémák , emlékezet kiesés , gyógyszer másnaposság vagy épp dühroham.Másnap mocsok rosszul lehet lenni egy ilyen után de nyilván dózis függő is a dolog 4-6 mg nál semmiképp se vegyél be többet mert az már nem nyugtat hanem kiüt és nem jó értelembe :)
2020. szept. 12. 01:15
 9/9 anonim ***** válasza:

A pszichiátriai gyógyszerek általánosan (és a rivotril különösen) nem olyan gyógyszerek, amit csak úgy be lehet szedni mert volt otthon, "Anyukám adta" alapon. Majd ha a pszichiáter adja, akkor vedd be!

Ha úgy érzed szükséged van nyugtatóra, akkor fordulj pszichiáterhez! Ő majd eldönti, hogy valóban indokolt-e a nyugtató szedése, és felírja, amit jónak lát. (Ami első körben szinte biztosan nem a rivotril lesz!)

2020. okt. 6. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!