Rivotrilból mennyit vegyek be hogy legyen hatása? (erős szorongásom van)
#1 +1
0.25 mg és 10 mg közt van az egyszeri dózis
És extrém esetben napi 20 mg. Bár az legális, ha orvos infokoltan írta fel. De kábitózással egyen értékű.
Én volt Rivotril függő vagyok. Nálam is nagyjából így kezdődött. Szétcsesztem a memoriám. Nem éri meg.
Pszicoterápia!!!
Hát, gratulálok! Legalább fokozatosan kezdted volna el szedni.
Még amikor legrosszabbul voltam, akkor is csak napi kettőt mondott az orvos, és amellett is zombi voltam, a memóriám nekem is rengeteget romlott. Pedig én terápia részeként szedtem, pár hónapig, abból néhány hét volt, amikor kettőt szedtem naponta. Ha most hárommal kezdesz, hamarosan napi 5 következik, aztán már 10 sem lesz elég... És nyilván magadnak nem fogsz korlátokat szabni, hogy melyik nap max mennyit vehetsz be. Szép kis jövő elé nézel.
Ez így semmi jóra nem fog vezetni.
#6 Mondjuk testsúly és sok más testi, szervi tulajdonság befolyásolja azt, hogy mennyire ha ez a gyógyszer. Nekem egy feles Rivotril annyit sem hatott soha, mint egy hidegvízes borogatás a homlokomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!