Tobb mint 2 eve van (allitolag?! ) panik szorongasos betegsegem
Figyelj, én jól tudom milyen ez..
De ha ezt nálad úgymond diagnosztizálták, nem kellene terápiára járnod pszichológushoz? Ugyanis ezt valami kiváltja nálad és tudni kéne mi. Az is lehet, hogy ez hipochondria azaz mániád betegségeket diagnosztizálni magadon, halálfélelemmel jár gyakran.
Ne becsüld alá a pánikot. Hogy miket tud produkálni? Mindent. Szédülést, légszomjat, szapora szívverést, izzadást, hasi panaszokat stb. Mindent, amit a durva stresszhelyzet. Nekem is volt ilyenem, mostanra kezdek kilábalni egy ideje (le is kopogom ezeket). Az agy nagyon okos simán elhitet mindent. Engem a barátok raktak helyre, hogy tiszta hülye vagyok már hogy ilyeneken agyalok:D más is észlel néha fura panaszokat csak én is leragadtam néha és direkt figyeltem magamon. Gondolj arra, hogy fiatal vagy, makk egészséges a vizsgálatok alapján. Ne ezzel pazarolj időt mert később megbánod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!