Szorongásos betegségem van, azt hiszem. Valaki help? 17/L
Tehát arról van szó, hogy gyakran, ha olyan helyzetbe kerülök, pl hazajövök és nincs itthon senki, vagy nem tudok elaludni és kavarognak a gondolataim; vagy ha sokat vagyok egy helyben és nincs a helységben levegő...akkor megijedek, hogy rosszul lehetek. És ez az, amitől ténylegesen berosszulok. Dobog a szívem és nagyon félek. Már nem tudom, hogy mit kezdjek magammal, átkozom magam a saját hülyeségem miatt. Már kértem pszichológus segítségét, de még nem tartunk ott, hogy ez bármennyit segítsen.
Sokat jelentene, ha tudnék valakivel beszélgetni, akinek volt már ilyen vagy hasonló baja. Tudna valaki írni? :/ :( Csak beszélgetni szeretnék valakivel, akinek volt már ilyen . :) Köszi ^^
én szívesen beszélgetek veled, de ha már azért, mert beírtam, hogy Győr, ezt is kihozta, megmondanád nekem, hogy mennyi esélye elérni a 22.21-kor Győrbe érkező vonattal egy 22.32-kor onnan elhúzót?
(tényleg szívesen beszélgetek veled)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!