Rivotril szedése évek óta és munkaalkalmasságin való elhallgatása az milyen durva egy dolgozó esetében?
Nagyon nincs mit mentegetni. Szed rendszeresen valamilyen gyógyszert pszichoaktív szert? A válasza erre: nem.
Miközben sok éve Rivotrilos. Nem gyenge szer....
És ugye az is vitathatatlan hogy ha elismerte volna a szedést, még aznap felmentették volna az összes munka alól. Magyarul lehet menni utcát söpörni.
Ez a sztori milyen?
"Amíg nem bukik le, nem lesz gond."
Ja. Csak nehogy egy "jóakarója " tegyen róla hogy lebukjon.
"Azért mert a munkakörére van egy jogi szabályozás amely tételesen említi a benzodiazepin alapú szereket mint kizáró okot."
Azért így már más a dolog. Nos, ha van egy kicsi esze is, akkor leszokik egy év alatt lazán le lehet, és ha addig nem okoz balesetet, akkor szépen megúszta a dolgot. A doki egyébként le van védve, mert elvileg aláírjátok, hogy nincs eltitkolt betegségetek.
Magánügy. Én is voltam drogfüggő, gyógyszerfüggő, amíg a munkámat nem befolyásolja a magánügyem. Múgy bizonyíthatatlan. Az üzemorvos nem látja a pszichiátriai dokumentációt. Én meg nem hangoztatom.
Rengeteg kokainista cégvezető van. Rengetegen élnek gyógyszereken. Csak magánügy
Kérdésedre válaszolva:
Nem. Bevett szokàs letagadni.
"Az üzemorvos nem látja a pszichiátriai dokumentációt."
De a kiváltott gyógyszereket lassan látja, mert kötelező lesz nekik is az EESZT csatlakozás. Így igen, a kokaint megúszod a rivotrilt viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!