Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rivotril szedése évek óta és...

Rivotril szedése évek óta és munkaalkalmasságin való elhallgatása az milyen durva egy dolgozó esetében?

Figyelt kérdés

Nagyon nincs mit mentegetni. Szed rendszeresen valamilyen gyógyszert pszichoaktív szert? A válasza erre: nem.

Miközben sok éve Rivotrilos. Nem gyenge szer....

És ugye az is vitathatatlan hogy ha elismerte volna a szedést, még aznap felmentették volna az összes munka alól. Magyarul lehet menni utcát söpörni.

Ez a sztori milyen?

2020. okt. 16. 16:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Miért kellene munka alól felmenteni csak azért mert rivotrilt szed? Egy szimpla benzodiazepin nyugtatót? A fél ország xanax és frontin függő, a másik fele meg alkohlista és lazán dolgoznak mellette.
2020. okt. 16. 16:46
 2/25 A kérdező kommentje:
Azért mert a munkakörére van egy jogi szabályozás amely tételesen említi a benzodiazepin alapú szereket mint kizáró okot. Azért. szerinted miért tagadta le? mert ha beismeri ott és akkor véget ér volna a pályafutása.
2020. okt. 16. 16:48
 3/25 anonim ***** válasza:
74%
Amíg nem bukik le, nem lesz gond. Ha pedig van receptje, abban az esetben is elfogadható szerintem.
2020. okt. 16. 16:53
 4/25 A kérdező kommentje:

"Amíg nem bukik le, nem lesz gond."

Ja. Csak nehogy egy "jóakarója " tegyen róla hogy lebukjon.

2020. okt. 16. 16:55
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
És? Mi a kérdés lényege? Én pl súlyos drogfüggő vagyok. Ha elmondanám hogy azért dolgozok hogy pl belőjjem magam drogokkal - akkor kapásból már fel sem vennének. Ilyen dolgokban nem lehet igazat mondani..
2020. okt. 16. 16:56
 6/25 anonim ***** válasza:
88%

"Azért mert a munkakörére van egy jogi szabályozás amely tételesen említi a benzodiazepin alapú szereket mint kizáró okot."

Azért így már más a dolog. Nos, ha van egy kicsi esze is, akkor leszokik egy év alatt lazán le lehet, és ha addig nem okoz balesetet, akkor szépen megúszta a dolgot. A doki egyébként le van védve, mert elvileg aláírjátok, hogy nincs eltitkolt betegségetek.

2020. okt. 16. 16:56
 7/25 anonim ***** válasza:
ismerősöm súlyos epilepsziás, mindeközben közfeladatot ellátó személy. már évtizedek óta
2020. okt. 16. 17:01
 8/25 anonim ***** válasza:
91%

Magánügy. Én is voltam drogfüggő, gyógyszerfüggő, amíg a munkámat nem befolyásolja a magánügyem. Múgy bizonyíthatatlan. Az üzemorvos nem látja a pszichiátriai dokumentációt. Én meg nem hangoztatom.

Rengeteg kokainista cégvezető van. Rengetegen élnek gyógyszereken. Csak magánügy

2020. okt. 16. 17:05
 9/25 anonim ***** válasza:
79%

Kérdésedre válaszolva:

Nem. Bevett szokàs letagadni.

2020. okt. 16. 17:08
 10/25 anonim ***** válasza:
62%

"Az üzemorvos nem látja a pszichiátriai dokumentációt."

De a kiváltott gyógyszereket lassan látja, mert kötelező lesz nekik is az EESZT csatlakozás. Így igen, a kokaint megúszod a rivotrilt viszont nem.

2020. okt. 16. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!