Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rivotril szedése évek óta és...

Rivotril szedése évek óta és munkaalkalmasságin való elhallgatása az milyen durva egy dolgozó esetében?

Figyelt kérdés

Nagyon nincs mit mentegetni. Szed rendszeresen valamilyen gyógyszert pszichoaktív szert? A válasza erre: nem.

Miközben sok éve Rivotrilos. Nem gyenge szer....

És ugye az is vitathatatlan hogy ha elismerte volna a szedést, még aznap felmentették volna az összes munka alól. Magyarul lehet menni utcát söpörni.

Ez a sztori milyen?

2020. okt. 16. 16:33
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
így van. úgyhogy bukta lesz ebből így is úgy is, mert a doki előbb utóbb látja majd a felírt gyógyszereket. mondjuk nem sajnálom a csávót. hazudott. az ilyen vesszen.
2020. okt. 16. 17:16
 12/25 anonim ***** válasza:
46%
5-ös vagyok. Még mindig nem értem. Felénk a díler ad 2félér ricsit is meg fronyát is. Ha ilyen helyen dolgoznék tutira nem receptre íratnám...
2020. okt. 16. 17:30
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
#11 tehát az egyetlen bűne hogy gyógyszerekre szorul. szerinted ez neki jó??
2020. okt. 16. 17:46
 14/25 anonim ***** válasza:
37%

"Felénk a díler ad 2félér ricsit is meg fronyát is."

Ez egy doboz ára?

2020. okt. 16. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:
# 14 Aha. 05 ös fronya, meg 2 es rivó. És ez itt van egy kisfaluban, Fehérvártól 20km.
2020. okt. 16. 19:12
 16/25 anonim ***** válasza:
14 Fehérváron még durvább. Ott enyiért már op-set is adnak
2020. okt. 16. 19:13
 17/25 anonim ***** válasza:
Egy üveg. Én a fronyát szoktam. Abba 100 darab van. Azt ha valaki megeszi 2-3 napra is full kiüti az embert. Elvonásra nagyon jó...
2020. okt. 16. 19:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem drágább. Én csak háziorvosként találkoztam vele, a másik oldalról. Sokan úgy próbálják beszerezni, hogy bejelentkezik egy kollégához, irat fel, aztán megy a következőhöz is, ott is irat fel. Mondjuk most már mi is ravaszabbak vagyunk, mert le szoktuk kérdezni az előzményeket és ott kiderül a dolog.

Tényleg és ezek magyar vagy külföldi származású gyógyszerek? Milyen a doboz?

2020. okt. 16. 20:26
 19/25 anonim ***** válasza:

# 18

Magyarok amúgy. Ezek amik most vannak ezeket nem tudom kik iratják, mert van egy raklappal. Najó nem de hónapok óta van ennél a tagnál, és már egy csomót elvittek.

Németből viszont hoztak nekem olyat ami nagyon komoly volt. Az volt a neve hogy Tilidin AL. Párszor ezt is használtam, és komolyabb volt mint a metadon. A magyar tramadol meg ezek a nyomába se ér. Majdnem úgy adta mint a hernyó. Az érdekes egy gyógyszer volt (igaz kellett belőle 250-300mg).

2020. okt. 16. 20:54
 20/25 anonim ***** válasza:

A tilidin egy közepesen erős opioid, mig a tramadol gyenge. A tilidin 2-4X erősebb mint a tramadol és kb 5x gyengébb, mint a morfin. A tilidin AL-be ezen kívül raknak egy kis naloxont is ami csökkenti az euforizáló hatást, hogy kevésbé függjön rá a beteg.

300 mg egyébként 60 mg morfinnak felel meg. 100 mg-al már műtéti fájdalomcsillapítást lehet csinálni (kiegészítve narkotikumokkal).

2020. okt. 16. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!