Ha segítségért fordulok, lehet, hogy kórház lesz a vége?
Jaj, szegényke!
Lehet kórház a vége, de mit lehet tenni, ha kell.
Aki ezért csalódik benned😢...inkább nem mondok semmit!
Ne parázz azon, ha csalódnak benned. Mondd el anyukádnak, hogy aggódsz emiatt, és szeretnél vele erről beszélgetni (már ha meg tudsz bízni benne - sokkal könnyebb a helyzeted, ha van családtagod, akiben megbízol). Ha a körzeti pszichiátria rossz, akkor oda ne menj! De valamennyit egy pszichológus is tud segíteni, és ha kiskorú vagy, ingyen is hozzájuthatsz. De ha őszintén tudsz beszélni a félelmeidről anyukádnak, aki pedig értő figyelemmel hallgat, már az is nagyon sokat tud segíteni.
Még egyszer írom, ne parázz azon, hogy terhére leszel a szüleidnek. Pont az a jó megoldás, ha idejében szólsz, nem várod meg, míg elmérgesedik a helyzet.
Szia! Budapesten a Thalassa házban (igaz az bentfekvős vagy bejárós tehát hétfőtől péntekig minden nap mész reggel és ott vagy délutánig) fogadnak videkieket is, nem kell hozzá hogy tényleg rettenetes állapotban legyél.
Ne félj attól hogy "teher" leszel a szüleidnek. Nekem anyukám azt mondta anno (igaz én nem anorexiás vagyok hanem elég komolyan személyiségzavarom van) hogy higyjem el hogy neki a legnagyobb öröm az életében az lenne ha jobban lennék és nem látna hogy szenvedek. Szerintem a te anyukád is így van vele és inkább elenged egy ilyen helyre pár hónapra ha utána boldogabbá kapja vissza a lányát
Ne a körzeti pszichiátriára menj, hanem mondjuk Tündérhegyre, ott nagyon jól kezelik a mentális betegségeket.
És hidd el, anyukád sokkal szomorúbb lenne, ha visszafordíthatatlanul tönkretennéd magad ezzel, mintha segítséget kérnél mielőtt ez megtörténik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!