Kapunyitási pánik, más is küzd ilyennel?
nem ezt hívják annak, hanem ami a 42 év körül rátör az emberekre.
Barátokat szerezz, együtt könnyebb.
Talán kapu zárási.DE az nem ilyen szitura mondják.
Amikor már a szex sem akar menni.
jaj, bocs kapuzár.at olvastam (lehet, hogy fáradt vagyok:D)1es
De kérdező! A nyitáson meg már túl vagy! életközép krízis ... hm
Hát nehéz embernek lenni. Nehéz megtalálni az utunkat.
De egyszer csak mégis megérzed, amit a zen-mester mond a kétségbeesett tanítványnak:
- Mester! Nem találom az utamat!
- Ott van a lábad alatt!
26 éves vagyok, ugyanez van velem is. Utálom és tehetetlennek érzem magam.
Hiába gurizek, önerőből kizártnak tartom, H házam lesz pl.
Persze kivéve, ha szulok mindjárt 3gyereket az országnak. De azt meg nem fogok.
Jó olvasni, hogy nem csak én nem tudok felnőni a felnőttek világához. Eddig még nem hallottam ezt a fogalmat, gyors utána olvastam picit. Úgy érzem, h egyfajta mentsvár a magunk fajtának, h jaj kapunyitási pánikom van.
Inkább csak megfelelési kényszernek nem tudunk eleget tenni, ami elég nagy.
Itt vagyok 24 évesen, majdnem idegroncsot csinált belőlem az egyetem. Most megkaptam a diplomát, de nem sikerül elhelyezkednem vagy a vírus miatt vagy azért mert nincs meg a nyelvtudásom. Közben meg 2 város között pattogok ide oda - ami 180km-re van egymástól - vagy a barátnőmmel kellene lennem és neki megfelelni vagy a szüleimnél meghúzni magam "mama hotel"-ban. Nem kifogásokat keresek, próbálok megoldást találni, ami könnyen egyszerűen kivitelezhető és boldog lehetek tőle. Ha meg nem egészen sikerül, akkor meg 2 napig iszok és még alkoholistának is hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!