Merjek így elköltözni?
Figyelt kérdés
25 éves, nem éppen túl kompetens informatikus vagyok. Vidéken távmunkában dolgozom fél éve, de a munkáim egy részét nem tudom elvégezni. Adódna Budapest. Viszont olyan gondom van, hogy gyógyszereket szedek (antidepresszáns, nyugtató), amiket édesanyám adagol, mert tavaly még rosszabb helyzetben voltam, és többször túladagoltam magam. Amíg jobban ment a munka, addig legalább nem piáltam minden nap. De lassan már szorongok ital nélkül. Sosem éltem még máshol, és munkahelyem se volt, nem tudom, hogy el tudnám-e viselni a váltást, és nem kerülnék-e nagyobb bajba. Mit tanácsonátok?2018. ápr. 20. 22:13
1/4 anonim válasza:
Ne költözz el addig, ameddig nem gyógyulsz meg.
2/4 anonim válasza:
Szerintem se költözz még el. Én pszichoterápiát javasolok, és azt, hogy az itallal nagyon vigyázz, mert plusz problémákat fog okozni, ha nem hagyod el.
3/4 anonim válasza:
Antidepresszáns és nyugtató mellett egyáltalán nem szabadna innod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!