Pánikbetegen bele merjek menni egy ilyen utazásba?
Figyelt kérdés
Magát a rohamokat már tudom kezelni, jó ideje van Nálam ez a betegség, viszont a hányástól rettenetesen félek. Nem hánytam még soha szorongástól, idegességtől, de gyakori a hányinger és a gyomorgörcs és alapból fóbiaszerűen félek a hányástól. 2 órás lenne az út vonattal, oda vissza 4. Nem szeretném kihagyni, meg megint kimaradni a jóból, de eléggé félek. Mit gondoltok, mit tegyek?2015. jún. 20. 15:43
1/7 anonim válasza:
Vonaton mért hánynál? Pláne ha eddig még sose hánytál idegességtől, akkor most se fogsz. Ha elmész, és látod, hogy nem lett semmi probléma, ez inspirál arra, hogy legközelebb is elmenj.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak mindig arra gondolok, hogy mi van, ha majd most fogok?:( És ezen még nem igazán tettem túl magam.
2015. jún. 20. 16:07
3/7 anonim válasza:
Nem fogsz. Egyébként mért nem mész orvoshoz? Ha gyógyszert szednél, nem lennének ilyen gondjaid, sokkal jobb lenne az életminőséged, nem rontaná el a hangulatod a fölösleges problémázgatás. Esetleg helyettesíthető a gyógyszer autogén tréninggel, jógával, de nem kell belenyugodni a betegségbe.
4/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál ezzel, gyógyszert nem kaptam, de nem is szeretnék. A terápia meg nem igazán használt, még többet foglalkoztam a bajommal, mióta nem járok jobb a helyzet, de még így is nehéz
2015. jún. 20. 17:00
5/7 anonim válasza:
Egy másik orvost is meg lehetne próbálni, nem elég csak jobban lenni, teljesen jól kéne.
6/7 anonim válasza:
Én nem mennék bele. Mert ha rosszul leszel, nem biztos, tudnak segíteni. Főleg ha egyedul leszel. Ha már most ideges vagy miattab akkor tuti rosszul leszel.
7/7 anonim válasza:
Ne hallgass a 6-osra, mert az életbe' nem gyógyulsz meg! Természetesen nem fogsz hányni! Ne zárd börtönbe magad egy gyakorikérdéses ismeretlen miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!