Merjek utazni (egyelőre) tünetmentes pánikbetegen?
Utoljára két éve voltam nyaralni, az maga volt a pokol azt hittem innen már nem jutok haza élve.., azóta kezelem magam, terápiára járok, nyugtatót már nem szedek, idén már kacérkodtam a gondolattal, hogy olyan jó lenne pár napot elmenni nyaralni, adódott is egy lehetőség. Na, azóta minden bajom van, iszonyúan szorongok ismét, nagyon bennem van, hogy lefújom az egészet.
Szerintetek érdemes kockáztatni és "erőltetni", hátha átlendülök ezen, hisz józan ésszel vágyom környezetváltozásra, viszont félek, ha megint iszonyat állapotban számolom a perceket a hazatérésig akkor ugye semmi értelme..
Tudom, hogy nekem kell dönteni, de hátha volt valaki hasonló cipőben és tud tanáccsal szolgálni.
Köszönöm!
Az a baj, hogy ő nem ilyen "tanácsadós". Mikor még először panaszkodtam erről akkor is rövidre zárta, hogy ez egy tünet, és folytatta a mögöttes ok vadászatot. Meg sajnos előbb kéne döntenem erről, mint ahogy találkozni fogunk.
De köszi a tippet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!