Mit tehetnék ellene? 22 éves vagyok (fiu) de nem érzem magam anyinak (kinézni se nézek ki anyinak) nagyon gyerekes vagyok nincs barátnőm és egyelöre nem is hiányzik?
Figyelt kérdés
a legtöbb haverom 14-15 èves velem egykoruakkal nem èrzem magam olyan jól nincs tèma amiröl beszèlgethettnènk, persze azèrt 1-2 velem egykoru haverom is van csak ök màr isznak, cigiznek stb èn nem iszok, nemcigizek semmi:) èrdekelne a vèlemènyetek hogy mitöl van ez ? és ha kène mitkène tenni ellene? kb 10 éves koromtol kezdve van ìgy nemtudom szàmit-e de a gyerek korom nemvolt valami jò;:/ hàt röviden enyi :) helyesiràsèrt bocsi telorol irtam:D2012. dec. 8. 00:50
1/1 anonim válasza:
ez pszichológia így akarod pótolni ami nem volt meg gyerekkorodban, de ez nem baj majd eljön az idő mikor változni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!