Mit tegyek, hogy merjek vásárolni?
Azért az már elég beteges,hogy inkább nepokig éhezel,semhogy elmennél boltba.
Ne félj,az eladók nem harapnak.És ha tudsz számolni nem fogsz leégni előttük.
De kiskorúként magamtól nem engednek bevásárlóközpontokba, és ott is ugyan az, fizetni kell, beszélni kell, és az nem megy. Tökmindegy, hogy hol vagyok, SEHOL nem megy...
Igen, beteges, nagyszerű megállapítás. Magamtól sosem jöttem volna rá, köszönöm a fantasztikus megállapítást, végül is csak ezért írtam ki a kérdést, mert tisztában vagyok vele, de egészségedre... :D
Nem írtad hány éves vagy.
Az adna egy alapot, hogy milyen szinten válaszoljunk.
Általánosan azonban tényleg csak azt lehet írni, hogy magadnak kell leküzdened a félelmed. Azt kár írogatni, hogy nem kell félni, mert nincs mitől... Nyilván ezeken túl vagy.
Nem ismerem a körülményeket sem, de mondjuk, ha olyanok mint amit gondolok, hogy van szülő a háttérben, csak pórázon tart, és nem mersz mellette se mondani se csinálni semmit, akkor kell találj egy olyan szomszédot, ismerőst, aki megérti a helyzeted, és tud, segíteni... mondjuk bemenni a boltba... elkíséritek egymást, ő vásárol, aztán egyszercsak te, úgy hogy Ő is ott van veled...
Én a feletted lakóra gondoltam, ha van ilyen,
vagy a szomszéd lépcsőházból egy elfogulatlan családbarát.
Falun nehezebb, ott mindenki mindenkit mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!