Mit tegyek, hogy ne féljek egyedül, ha a párom nincs itthon?
Sziasztok!
Egy kis rövidke történet hozzá:
10 éves koromban kerültem kollégiumba Szegeden,és ugyebár senki sem kísérgetett az iskolába,sem visszafelé.Mindig egyedül kellett menjek.
Akkor egy alkalommal fényes nappal el kezdett egy részeg fószer üldözni,a fél teret végig futottam a nehéz iskola táskával.Nem sok mindenre emlékszem,mert nagyon bepánikoltam,csak szaladtam,aztán az iskolában kitört rajtam.
Jártam edzésekre is,haza felé volt olyan,hogy követtek is egy rövid úton,de ahogy elkezdtem szedni a lábam,utána visszafordult...
Mostanság (20 éves leszek),egy magam félek haza menni a sötétben,ha egyedül vagyok itthon (mert a párom sokat szokott éjszakázni),akkor félek.Sokáig fent vagyok ilyenkor,mert nem tudok elaludni,a tv-t bekapcsolva hagyom...
Nem lakunk egy veszélyes helyen,ide csak azok járnak ki,akik itt laknak,de mégis félek egyedül lenni.
Nappal ezzel nincs gondom,de este felé...már igen..
Igyekszem ilyenkor lefoglalni magam,de hát nem mindig megy mondjuk olyan 23 óra után..
Előre is köszönöm,csak normális válaszokat várok.
ne beszélj be magadnak semmit.Ez már elmúlt.: )
Gondolom nem is látják,hogy te ott laksz.Igazából nem értem mitől is félsz.Ajtó,ablak gondolom bezárva...csak meghallanád ha jönne valaki...vagy ha a párod este jön akkor tudod,hogy ő az.
Vagy ha jobban érzed magad ettől: lefekvés előtt nézz krül mindenhol....: ) jobbat nem tudok : /
ne félj : ] próbáld meg elfelejteni a múltat : D felnőttél.. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!