Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Súlyos depressziótól megőrülhe...

Súlyos depressziótól megőrülhet az ember? Teljesen kétségbe vagyok esve..

Figyelt kérdés
Nagyon régóta depressziós vagyok, csak par hete fordultam pszichiáterhez, annyi fele gondot állapított meg, amit el sem hiszek, bar számítottam ra. Most mar ott tartok, hogy ágyban feküdni sem tudok, a sorozat nézés volt az egyetlen dolog amit tudtam csinálni, most mar aközben is csak bőgök. Felek felhívni egy lelkisegelyt. Hónapokkal ezelőtt elvesztettem a munkám, bar már előtte is nagyon sok gondom volt vele, depressziosan, szemelyisegzavarral nyilván nem lehet dolgozni. Semmilyen tarsasagom nincs, egyke vagyok, egesz életemben kínzott a magány egy borzalmas kisvárosban kell élnem, ahol semmi sincs. Az antidepresszánstól kikeszultem, Abba kellett hagynom. Enni sem tudok, jelenleg 45 kg vagyok... a pszichológus semmit sem segített, borzalmas volt. Ez már a pszichózis állapota szerintem... felek, hogy előbb örülök meg, minthogy végezni merjek magammal. Leírhatatlan ez az állapot
2020. aug. 16. 13:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, hogy vagy?

22-es válaszai nagyon jók, ma olvastam a kérdésed.

aug. 16. 21:51
 32/38 anonim ***** válasza:
Amúgy én is hasonlóan érzem magam, tb-s doki nem segít,sőt brutál félregyógyszerez, jobb volt előtte.
aug. 16. 21:52
 33/38 A kérdező kommentje:

31 sajnos egyre durvábban

Ahogy írtam semmit nem érzek az elmúlt 4 évből

Amikor kiírtam a kérdést ráadásul meg volt reményem hogy jobb lesz a vírushelyzet de nem lett, azóta elvesztettem mindenem

Pont azt a külföldi munkát amit a legjobban akartam

Szó szerint kiesik ez a 4 év mióta kiirtam a kérdést....

Nem tudom magam a valóságban tartani illetve nem tudom eldönteni hogy melyik a valóság

Ha elfogadom hogy van ilyen szürreális helyzet vagy ha elhiszem a hangnak a fejemben azt hogy irányítva vagy és ez a mátrix.

Nem tudom eldönteni

aug. 17. 05:18
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a valóság többféle lehet, nekem legalább is a depi alatt ez volt az egyik tapasztalatom. Néha még röhögni is képes voltam magamon, hogy hát akkor akár így is gondolhatnám ezt, vagy azt, és akkor az lenne a valóság.

Talán úgy érdemes választani ezek közül, ha lenne egy valaki, akit nagyon szeretsz, ő neki mit kívánnál, hogy mi legyen az ő valósága, és válaszd ezt magad számára is.

aug. 17. 11:27
 35/38 A kérdező kommentje:

Hat ez sajnos nem így működik hogy mit szeretnek szerintem

Én remelem hogy nem irányít semmit mert az nagyon félelmetes lenne de közben meg ami történt arra nincs normális magyarázat...

aug. 17. 12:29
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Végem nekem is, sza rul vagyok
aug. 17. 20:57
 37/38 anonim ***** válasza:
64%
Lelkisegélyszolgálat nem szegít semmit.Háziállat terápiának nem lenne jó?
aug. 19. 21:56
 38/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én arra alkalmas hogy állatom legyen
aug. 20. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!