Súlyos depressziótól megőrülhet az ember? Teljesen kétségbe vagyok esve..
Kérdező, hogy vagy?
22-es válaszai nagyon jók, ma olvastam a kérdésed.
31 sajnos egyre durvábban
Ahogy írtam semmit nem érzek az elmúlt 4 évből
Amikor kiírtam a kérdést ráadásul meg volt reményem hogy jobb lesz a vírushelyzet de nem lett, azóta elvesztettem mindenem
Pont azt a külföldi munkát amit a legjobban akartam
Szó szerint kiesik ez a 4 év mióta kiirtam a kérdést....
Nem tudom magam a valóságban tartani illetve nem tudom eldönteni hogy melyik a valóság
Ha elfogadom hogy van ilyen szürreális helyzet vagy ha elhiszem a hangnak a fejemben azt hogy irányítva vagy és ez a mátrix.
Nem tudom eldönteni
Igen, a valóság többféle lehet, nekem legalább is a depi alatt ez volt az egyik tapasztalatom. Néha még röhögni is képes voltam magamon, hogy hát akkor akár így is gondolhatnám ezt, vagy azt, és akkor az lenne a valóság.
Talán úgy érdemes választani ezek közül, ha lenne egy valaki, akit nagyon szeretsz, ő neki mit kívánnál, hogy mi legyen az ő valósága, és válaszd ezt magad számára is.
Hat ez sajnos nem így működik hogy mit szeretnek szerintem
Én remelem hogy nem irányít semmit mert az nagyon félelmetes lenne de közben meg ami történt arra nincs normális magyarázat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!