Súlyos depressziótól megőrülhet az ember? Teljesen kétségbe vagyok esve..
*A pszichológus nem volt szemét, vagy rosszindulatú, egyszerűen csak baromi amatőr.
Amilyen állapotban vagy az már masszívan szándékosságot mutat, mert egy amatőrben már réges rég felmerült volna, hogy egy nála komolyabb szaktekintélyhez írányítson téged. Ezért szándékos. Az írásod árulkodik, pedig te véded ezt az embert-nem kéne.
3 Ez, ha ennyire halmozott,ennyire sokan vannak a családodban ilyen nehézségben, akkor az 100% generációs átok.
Freud leszármazottai is hasonló helyzetben voltak, egészen addig mig oda nem fordult az egyik a gyülekezethez, és segítséget nem kért. Meg lett törve, és tudomásom szerint most kezdenek kijönni alóla..
*már réges rég felmerült volna, hogy egy nála komolyabb szaktekintélyhez írányítson téged.
Sőt Ő maga ment volna el az orvosi kamara ehhez tartozó vezetőihez, és kért volna javaslatot emberileg a következő orvosodhoz.
Szia, pedig egy nagyon ertekes ember vagy , Istenem konnyek.jottek a szemembol h ennyire ezeket hiszed magadrol es az allapotod miatt.
Csakhogy tudd: Van remeny.
Nagyon sokan megcafoljak azt h nincs remeny ha megnezer ezeket a videókat HASONLO helyzetbol mint te hogyan jottek ki emberek.
Nezd meg a youtubeon az :EZ TERMESZETFELETTI Sid Roth műsorat es keress ra h depressziobol vagy nezz videokat es megvaltozik az eleted.
REMENY REMENY ES JÓ JOVO AZ amire szukseged van.
Ne legy buta, ne.dobd el a semmibe az eleted, valaszd az orök életet . Keresd hogy megtalalhasd.
Rajtad all.
Es ne aggodj, NE FÉLJ Isten veled van.HA kéred, mondjuk amugyis vigyaz rad, de ha kéred akkor SZÁMÍTHATSZ RÁ, mert Ö is számít rád !!
"nulla eselyem.van.h boldog legyek"
Ki mondta ezt? Mert ezeket mondod azert jonnek rad ezek az atkok amiket magadra szórsz.
Nezd meg Ez termeszetfeletti szavak ereje , nezd meg hoggan valtoztathatod meg az eleted ha megvaltoztatod szavaid.
Nekem súlyos depressziónál már voltak hallucinációim, pl. olyanokat képzeltem, hogy ég a háztető, szóval meg lehet szerintem őrülni.
Jobb lenne minél hamarabb felkeresni egy jó pszichiátert, nem pszichológust, pszichiátert, aki felírja a megfelelő gyógyszereket. Az antidepresszánsok nekem nagyon sokat segítettek. Évekig halogattam, hogy felkeressem a szakembert, aztán egyszer csak jött az egyre súlyosbodó OCD, később meg már a képzelődések. Nagy hiba volt halogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!