Szorongás, pánik, folyamatos félelem?
Nekem ez jott be: az agyam at akar bacccni, banalis helyzetekrol hiteti el velem, hogy felelmetesek, es bepanikoltat. Valamint onbizalom ugy lehet csak, ha falatonkent sikerelmenyt szerzunk, azt meg csak a parák legyozesevel lehet.
Erdemes meghekkelni az agyad ugy is, hogy este, felalomban gondolsz a paraidra. Miert? Mert ellazult allapotban nem lehet szorongani, tehat szep lassan megtanulja az agyad, hogy egy-egy adott para nem is para.
Remelem ertheto volt valamennyire.
+1: a kedv-nincskedv szerint letezni, (ha ez nem felelembol vagy depiböl tortenik igy) = lustasag. Valamint mindig az elso 5 perc es az elso 100 meter a nehez. Testmozgas is csodakat tesz, emeli a jokedvert felelos hormonokat es csokkenti a kortizolt -az a stressz felelose.
Egeszseget kivanok :)
Először is őszinte részvétem neked!
Lett egy negatív élményed a pánikkal (ha nem több), ami kiváltott belőled egy hipochondriát. Én is hipochonder vagyok, tudom milyen ez. Jól írja az első. az agyadat kell átverni. A legjobb, de tudom egyben legnehezbb dolog, hogy kívülről, reálisan szemléld a helyzeted, bármiféle elfogultság nélkül. Meg fogod látni, hogy felnagyítod a dolgaid. Nekem néha kell egy ilyen kitisztult látásmód, mikor megviágosodom, hogy jóég most komolyan ettől parázom? De engem sokszor barátaim rántanak ki ebből, akik jól tudják az vagyok. Olyan reálisan az arcomba vágják már kioktatva, hogy rájövök hülyeséget csinálok. Kívülről látják rajtad, ha csak parázol.
Próbálj magnéziumot, B vitamin komplexet szedni, citromfű tea nekem nagyon jó, macskagyökér is csak büdi kicsit :D levendula olaj illatosítónak. És a kulcs: foglald le magad, de 100%-osan. Olvass, írj, rajzolj, amit éppen szeretsz. Ne légy egyedül, keresd fel a barátaidat, tereljék el a figyelmed! Ne pazarold el ilyenekre az időd nagyon megfogod bánni! Legvégső esetben, sosem szégyen a pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!