Mit csináljak nem bírom tovább? Apukám egy rutin műtétre ment be a kórházba, úgy volt max 3 nap tartják bent. Műhiba történt és már 3 napja az intenzíven van. Egész nap rettegek mikor jön a telefon, hogy meghalt vagy nagy a baj. Teljesen ki vagyok.
Nem szégyen időben segítséget kérned, hogy megelőző egy mindennél rosszabb összeomlást, komoly depressziót is akár.
Meleg szívvel ajánlom, hogy keress fel egy pszichológust.
Ha eljön majd az ideje, meg kell tanulnod elengedned Őt! Akármilyen nehéz lesz. Ha nem kérsz segítséget személyesen szakembertől, ezen az oldalon kevés az esélye, hogy megértésre találsz valakitől.
Tudom, hogy milyen POKOLIAN NEHÉZ ÉRZÉS ELENGEDNI VALAKIT - nekem 11 hónapja halt meg Édesanyám. Jövő hónapban lesz az egy éves évforduló. Mostanában újra érzem a fájdalmat erősebben.
Egy évig teljesen normális - de nem egy esetben tudok olyanról, hogy IGAZÁBÓL CSAK 5-6 ÉV MÚLVA SZŰNIK MEG A NEHEZE. (Még egy pszichiáter ismerősöm is nehezen engedte el az anyukáját - 6 évig sírt utána, saját állítása szerint.)
Írhatsz naplót is Édesapádnak - gondold azt, hogy "hallja" és "érti", amit mondani szeretnél Neki!
Állítólag még a halál után is "érzékelnek" valamilyen módon minket az eltávozott szeretteink. Vannak, akik hisznek ebben - nem is kevesen, úgy tudom. Egyik ismerősöm legalábbis ezzel győzködött még nem olyan régen.
Önsegítő technikának szánom a naplóírást a megemlékezéssel együtt - remélem, hogy sikerrel jársz!
15-ös válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!