Hogyan tudnek kevesbe felni a kutyaktol?

Keress egy szimpatikus kiképzőt és beszélgessetek a kutyákról, kérdezz minél többet a viselkedésükkel kapcsolatban. Kérd meg, hogy egyszer "vigyen le" egy haladó tréningre vagy valamilyen egyéni foglalkozásra (ott nincsen sok kutya egyszerre), csak lehetőleg ne őrző-védőre, inkább engedelmességire vagy valamilyen ügyességi foglalkozásra, ahol nem a vadulás a lényeg.
A kölyökkutyák simogatását én hagynám, mert sok felelőtlen gazda van, aki nem tudja hogyan kell nevelni a kutyáját, így ki tudja mit fogsz ki a drága ismerősnél. A kölykök amúgy is hiperaktívak szoktak lenni, rágnak mindent, ugrálnak az emberre, nem biztos, hogy egy fóbiás személy tudja ezt kezelni.

Par evvel ezelott atmentem az egyik baratnomhoz (nem ismertem a hazukat, mert eloszor jartam naluk). A bejarattol egeszen a szulok agyaig futottam sikitva egy kis yorki elol. Gondolhatjatok milyen ciki volt😂. Akkor a legrosszabb, ha egyedul setalok az utcan es random odajon egy kutya. Akkor leblokkolok, azt erzem, hogy meg fog olni a kutya. Ennel egy dolog mukodik, ha megallok egy olyan keritesnel, ahol van kutya, igy az elugatja a koborkutyat.
Nagyon sok baratom azt mondja, hogy az o kutyaja soha nem tamadna, de en mar azt is tamadasnak elem meg, ha kozelit felem es meg akarna szagolni. Sokszor latom, mikor ugralnak a gazdajukra es mindig attol félek, hogy megharapja őket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!