Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszióval kapcsolatban...

Depresszióval kapcsolatban tudnátok értelmes gondolatokat adni?

Figyelt kérdés
A mai napon diagnosztizálták hogy súlyos depresszióban szenvedek. Szeretnék meggyógyulni nagyon. Kérek ehhez segítő gondolatokat, tanácsokat, erőt és motivációt főleg azoktól akiknek sikerült leküzdenie. Szeretném én is leküzdeni mennyi időbe fog kerülni?

2020. jún. 19. 01:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
30%

Nem kommentálom ezeket, minden fejben dől el, a gyógyszer szedés is agyi "elhiszem, hogy segít" alapú, mivel az is csak kb nyugtató gyógynövényekből, meg hasonlókból van.

A te gondolkodásmódodért senki nem felel, csak is te magad. Felállsz szépen, mész és megcsinálod.

Nekem neurológiai, motoros képességi hibákkal, ingó egyensúlyérzékkel, plusz szívritmuszavarral senki ne mondja már...

Szédülök, alig tudok menni, kapaszkodnom kellett, de agyban eldöntöttem és csinálom. Én is fekhetnék, hogy Úristen... Nem lesz ez már jobb, egész életemben fogok szédülni, egész életemben kell kapaszkodni, de már kitudok menni az utcára, mert nem sirattam magam. Hanem tettem magamért ott bent fejben.

Depresszió úri betegség, szokták mondani. A gyógszeriparban meg üzlet van mint tudjuk... :D

2020. júl. 2. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!