Ha úgy érzem, semmi értelme az életemnek és meg akarok halni, akkor mindenki gyávának fog gondolni, ha megteszem?
:( Elnézést, hogy ilyet írok! De higyjétek el, megvan rá az okom! És a lelkem belehal. Szörnyű dolgot tettem. Amire nincs mentség. A barátaim utálnak. Iskolában lenni kész őrület. Itt akarok hagyni mindent!!! :(
Pedig annyi tervem volt az iskolával kapcsolatban, a továbbtanulással és az egész Életemmel!!!! :\'(
Úgy tűnik, nem sokaknak jön össze az élet úgy, ahogy szeretnénk, én is kilépnék már, de más okból.
De magamban nem teszek kárt, kivárom.
Majd a Nagyfőnök eldönti, meddig kell még itt lennem, ha van még terve, hogy azt az 1 dolgot, az egyetlent, amin kívül nem kell más, megadja, cserébe bármiért, akkor még itt tart, ha nem, elvisz hamarosan, mert idegileg nagyon ki vagyok merülve.
Hé, figyelj, bízd rá a Nagyfőnökre, ő tudja a megoldást, és figyelj, ha vígasztal, nem maradsz a közelükben örökké, akik most utálnak. Csak ne tegyél kárt magadban.
Ahogy az egyik válaszoló mondta, helyes lenne iskolát váltanod, ahol új barátokat találhatsz, akiknél tiszta lappal kezdheted. Az élet most jól feladta neked a leckét, most megtanulod, hogy a tetteinknek következményei vannak. A te esetedben komoly lelkifurdalás, és egy barát elvesztése. A barátnőd nem hiszem, hogy meg fog neked bocsátani, én se tenném.
Azt tanácsolom, hagyj fel az önsajnálattal, és lépj tovább.
Köszönöm!!!! Becsüllek,hogy ilyen erős tudsz lenni! :(
Elmondod priviben,hogy mi a baj? Vagy nem szeretnél róla beszélni? :(
Figyelj, most kezdesz felnotte valni, kezdodik az ELET!
Nem lesz egyszeru, nagyon kemeny dolog.
Ez, amit te tettel nem mondom hogy semmi, de nem katsztrofa. Millio fiu, lany megtette mar eddig, es ezutan is megfogja tenni. Ez van, megtortent. Arra koncentralj, hogy most ebbol a helyzetbol hozd ki a legjobbat, amit lehet. Azt majd te tudni fogod, hogy mit. Kerj bocsanatot pl.
De nehogy ez miatt sulit valts, ugyan mar!
Akik a legjobban fujjognak rad, lehet hogy ok is tulvannak mar megcsalason, csak nem tudja mindenki.
Figyelj maskor ilyet ne csinalj, de probald ugy felfogni, hogy mindig mindenki hibazik. Folyamatosan, mindig!
Ugyhogy fel a fejjel, huzd ki magad, ne hagyd magadat a suliban megalazni most, ne gorcsolj ezen, mert ha latjak rajtad, annal inkabb cukkolnak vele!
Probalj ugy viselkedni, mintha nem hallanad amit mondanak neked.
Maskor ilyet ne csinalj, szia!
Egyetértek az előző válaszolókkal,nehogy öngyilkos légy emiatt! Tényleg szörnyű,amit tettél, nyilván nagy fájdalmat okoztál a barátnődnek. Ezt már nem tudod visszacsinálni, de javítani még talán tudsz a helyzeten. Ne menekülj el a problémák elől,hanem próbáld megoldani azokat! Én is a suliváltást javasolnám.
És még valamit hozzátennék. Azt kitárgyaltuk,hogy fájdalamt okoztál a barátnődnek,DE!!!! Belengondoltál abba,hogy ennél hányszor hatalmasabb fájdalomban részesítéd a szüleidet és a többi rokonodat,ha megölnéd magad??A szüleid valószínüleg sosem hevernék ki a halálodat, hisz nincs rosszabb egy gyermek elvesztésénél. Te viszont,ha erős vagy, túl fogsz lépni ezen a hibán.Hidd el, követtek már el nagyobb bűnt is az emberek, mégsem ölték meg magukat. Becsülendő,hogy neked legalább van lelkiismereted és megbántad ,amit tettél,de azért ennyire ne utáld magad! Próbálj meg új kapcsolatokat teremteni és túl lépni ezen az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!