Szerintetek ez depresszió, vagy valami komolyabb?
Figyelt kérdés
Állandóan fáradt vagyok, feszült, ingerlékeny. Szinte szó szerint semmihez nincs kedvem, energiám. Úgy érzem, túl késő mindenhez, és felkelni sem érdemes, a rosszabb napokon. Jobb napokon van kedvem és energiám egy csomó mindenhez, olvasok, zenét hallgatok, táncolok, néha sportolok,stb... Párom szerint idegbajos vagyok, és kezeltetni kéne. Tudom, h gond van, de szerintem nem ekkora. Csak összejöttek a családi, eü problémák, az anyagiak és a pérkapcsolati gondok. Besokalltam, hogy nem tudok kivel beszélgetni, egész nap e vagyok zárva a 4 fal közé, és egy fillérem sincs... Szerintem a társaság, az anyagi biztonság, nyugodtabb életmód és a sport/ mozgás, utazgatás hiányzik. Szerintetek?2020. jún. 10. 00:12
2/2 anonim válasza:
Szerintem semmi bajod sincs. Mindenkinek vannak rossz napjai, vagy nehezebb időszakai. Ha depressziós lennél, nem olvasnál és táncolnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!