Azoknak, akik komolyabb depresszióban szenvednek és sokszor küzdenek öngyilkossági gondolatokkal. Ti hogyan próbáltok meg gyorsabban kijutni a krízishelyzetből?
Figyelt kérdés
A kérdés adott; a legutóbbi szerintem legalább fél órán keresztül tartott és nagyon rosszul éreztem magam. Hogy lehetne felgyorsítani a dolgot és hamarabb megszabadulni a negatív gondolatoktól?2016. dec. 4. 13:50
1/5 anonim válasza:
Lefekszem aludni, mondjuk elég nehéz elaludni, de mikor felkelek sokkal jobb.
2/5 A kérdező kommentje:
1: Tegnap én is ezzel próbálkoztam, sikerült is elaludnom és egy fokkal jobban is lettem. Viszont éjszaka sokat szenvedtem, mire újra el tudtam aludni. Ez hosszútávon nem igazán jó szerintem. :(
2016. dec. 4. 15:19
3/5 anonim válasza:
Keress relaxáló zenét és arra aludj el esténként.
5/5 A kérdező kommentje:
Szoktam, de az igazából nyugtató és nem hangulatjavító.
Azóta, hogy kiírtam a kérdést viszont növelve lett az antidepresszáns dózisa, úgyhogy egy fokkal jobb a helyzet, sokkal ritkábban gondolok az öngyilkosságra... gondolom addig, amíg nem ér valami különösen negatív életesemény...
2016. dec. 14. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!