9 hónapja tartó szédülékenység?
Utolso: es neked a szedules olyan mintha egy hajon hánykolódnál vagy lebegnél? Egyebkent a fejben ez a nyomo erzes nekem is van. Mar minden nap honapok ota. Szetfeszit a fejem, de a homlokom arcom is...
vszinu migren . Foleg, ha alapbol migrenes vagy... sajnos ez a sz-r tud ilyen 0-24 tuneteket produkalni, bar itt Europaban az orvosok ezt nem igazan hiszik el, szerintuk a migren = fejfajas roham ami elmulik es ujra jelentkezik...:’D
Ha tudsz angolul szivesen kuldok forumokat/youtube videokat, amikben emberek beszelnek arrol h mi segitett nekik vagy mik a tuneteik. (Mindnél vesztibularis migrent allapitottak meg)
Barmi is ez biztos vmi idegrendszeri “zavar”, ami vagy elmulik magatol vagy gyogyszerrel kell “kiiktatni” es megallitani ezt az ordogi kort..
Sztm mar leirtam ezt az osszes ilyen jellegu kerdeshez, es igerem nem megszallott vagyok , de annyira rossz, amikor az embernek maganak kell diagnosztizalnia magat, mert az orvosok egybol hazakuldik, h psziches...
Csakhogy nem minden betegseget lehet teszteken kimutatni, ahogy ezt sem.
23/24es valaszolo: sztm mi mar valtottunk par szot itt gyakorin uzenetben. Ha alapbol migrenes vagy en kérnék a dokitol vmi gyogyszert, amit megelozesre szoktak adni, nagy esellyel elmulasztaná a szedulest is! De nem egyik naprol a masikra! Lehet 1-2 honap is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!