Van olyan betegség, amely következtében valaki szinte öntudatlan állapotba kerül, és úgy lop? Milyen betegség tünete ez, hogyan lehet kezelni?
Figyelt kérdés
Egy elvileg jó barátnőmről kiderült számomra, hogy többször meglopott, pénzzel. Nem buktattam még le, nem volt rá lehetőség, de a legutóbbi alkalommal már pár sör után észrevettem, hogy a táskámban próbál kutatni. Egyébként egy okos, értelmes nő, és abban reménykedem, hogy nem tud róla, mit csinál.2010. júl. 29. 17:41
2/3 A kérdező kommentje:
De a kleptománia esetén tudatában van annak, hogy lop, nem? Csak nem bírja megállni. Én olyan betegséget gyanítok, ami egy mentális zavarból ered, és nem tudja, hogy mit csinál. Vagy ilyen nincs?
2010. júl. 29. 19:36
3/3 anonim válasza:
Ne reménykedj, tudja, mit csinál. És közöld vele, hogy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!