Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy betegség, aminek...

Van egy betegség, aminek következtében nem lehet inni, mi az?

Figyelt kérdés
Valami m betűs ha jól emlékszem, de többre nem, háthavalakiesetlegtudná. :)
2010. júl. 18. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Én Crohn beteg vagyok és nagy részben emiatt nem iszok. (gondolom alkoholra gondolsz)

De tuti van még más olyan betegség is. PL asszem a cukorbetegeknek sem lenne szabad inniuk.

2010. júl. 19. 11:00
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, alkoholt nem lehet inni, valami m betős, de többre nem emlékszek. :S
2010. júl. 30. 23:15
 3/8 karpatia19 válasza:
az epilepszia is olyan betegség...de az nem "m" betűs:S
2010. júl. 31. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

m betűs az a májcirózis lesz :D

arra gondolsz, mikor azért nem lehet inni, mert a szervezet nem tudja úgy kezelni az alkoholt mint általában?

2010. júl. 31. 10:53
 5/8 A kérdező kommentje:

amiket találtam abból nem derül ki, vagy én nem olvastam annyit, hogy az halálos-e? a májcirózis.

olyan kellene, amire rá lehet fogni, hogy amiatt nem ihatok, de nem halálos, ragájos. :D

2010. aug. 1. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:

pfff! ne legyél már ekkora khm... nem illetlek jelzővel...

ha nem akarsz inni akkor nem iszol! ne kend kamu betegségre mert az sztem pofátlanság...

akkor inkább mond azt h kondizol és azért nem akarsz most inni... nem lesz gáz, sőt, ha be is tartod mindig akkor legalább meg is fognak becsülni érte

első voltam

2010. aug. 5. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne barátkozz olyanokkal, akik csak akkor értik meg, hogy nem szeretnél alkoholt inni, ha valami súlyos betegséget találsz ki magadnak. De pl gilbert kór az nem halálos és nem jó vele inni.
2010. aug. 6. 09:15
 8/8 A kérdező kommentje:
a tukmálás idegesít, ami még pofátlanságabb. :P
2010. aug. 26. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!