Milyen esetekben fektetnek be valakit a pszichiátriai osztályra?
Ha ezt valaki fel akarná sorolni, akkor az oldal lebénulna!
Rengeteg oka lehet, egy kivizsgálástól kezdve a depresszióig minden.
Én februárban elestem a metrófelüljárón és bevertem a fejem. Ittam előtte hét doboz sört ettől botlottam meg. Kihivták a mentősöket és azon gondolkodtak hogy a traumatológiára vagy a pszichiátriára vigyenek gyomormosásra stb. Szerencsére a traumatológiára kerültem ahol volt koponya rtg és fél óra múlva hazaengedtek.
Szóval még akár berúgás miatt is kerülhet valaki pszichiátriára.
Depressziósnak érzed magad? Ha nem vagy ön és közveszélyes amit kétlek, akkor ambulánsan kezelnek antidepresszánsal meg szorongásoldóval. Egyébként is most járványkor nem fognak befektetni kórházba csak ha elképesztően súlyos az állapotod!
2-es volt és kérlek ha megfelelő volt a válaszom adjál zöld pontot! :)
Igen, depressziós vagyok 4 éve, de jelenleg szerencsére egyáltalán nem súlyos az állapotom, viszont most új tüneteim lettek, illetve -még a járvány előtt- felmerült a személyiségzavar gyanúja is nálam, amire valószínűleg hangulatstabilizálót fogok kapni, és annak "örülnék", ha ambulánsan tudnának kezelni.
Nagyon szépen köszönöm az összes válasz, mindenkinek zöld pontot adtam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!