Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Krónikus üresség érzetem van,...

Krónikus üresség érzetem van, mikor nem akkor meg szuicid késztetéseim. Mit lehetne tenni? Ez a depresszió?

Figyelt kérdés

2020. máj. 4. 12:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Erre Nagyon ráéreztél. Sajnos napi 12 órát kezdtem dolgozni, hogy ne kelljen önmagammal foglalkoznom és a káros szenvedélyeimnek teret engednem. Remélem kibírom, ez a tempó 2 hétig fog tartani, utána megpróbálok visszavenni
2020. máj. 15. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Annyit azért hadd hangsúlyozzak, hogy nem munkába menekülésre vagy öntúlhajszolásra gondoltam, hanem olyan fizikai foglalatosságra, amit az illető mondjuk annyira érdekesnek, élvezetesnek talál, hogy teljesen le tudja kötni vele a gondolatait, és a nap végére benne egészségesen el tud fáradni, s így az önkínzó gondolatok már kiszorulnak az ember fejéből.

Természetesen nem állítom, hogy ez mindenkinek és minden állapotban alkalmas, mint ahogy terápiát sem lehet távolról, korlátozott ismeretek alapján felírni. Pusztán egy eszközként említettem, ami egy a sok közül, és ha alkalmas, lehet élni vele. Ha nem alkalmas, más utakat kell kipróbálni.

2020. máj. 17. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!