Ha pszihológushoz megyek depresszióval és szuicid hajlammal akkor mit fog csinálni velem?
Figyelt kérdés
mik lesznek a teendők? gyógyszert ìr fel? vagy valami terápiára küld?2018. aug. 3. 17:00
1/3 anonim válasza:
Attól függ milyenhez mész. Ezt úgy értem hogy van aki gyógyszer pártibb és van aki addig elkerüli amíg nem biztos hogy nincs más út. Egy biztos, hogy beszélgetni fognak veled. Sokat. A pszichológusommal mi meditációhoz hasonló gyakorlatot is végeztünk, de az is igazából beszélgetés. Meg még biztos vannak más módszerek is, én nem vagyok pszichológus, de nem hiszem hogy bármelyik olyan amitől félni kéne. De ha mégse akarsz valamit akkor megmondod, nem köteleznek semmire.
2/3 anonim válasza:
én egyszer elmentem egy pszihológushoz és meleg embert csinált belőlem 1 hónapra
3/3 anonim válasza:
A pszichológus nem orvos, tehát nem írhat fel gyógyszert. Ha súlyosnak véli a helyzetet, akkor pszichiáterhez fog irányítani téged, aki kezelhet gyógyszerrel (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!