Ez mégis micsoda? Miért történik ez velem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Igen, tudom, ilyenkor sok a hiszti, hormonok, meg minden egyéb hullámvölgyet okozó hülyeség. Viszont én már ezt kicsit másnak érzem. Ez valami mélyebb. 11 éves koromban kezdődött, hogy hónapokig teljesen élvezhetőnek érzem az életet. Olyankor minden sikerül, vidám vagyok, majdnemhogy boldog. Viszont egyszer csak megtörik ez az élet öröm, és olyan mélyen érzem magam, hogy meg akarok halni. Nem azért, mert történik valami rossz. Ok nélkül roppanok szét. A legkeserűbb idők az évben novemberben szoktak kezdődni és szép lassan ki is gyógyulok ebből a gödörből ahogy tavaszodik. Nyáron is szenvedni szoktam, de akkor kevésbé. Azonban most nem múlt el ez a mély érzés. Még mindig ugyanaz van, mint ami télen szokott lenni. Minden nap sírok, nem tudok enni, utálok emberek közé menni...tömegben nagyon szorongok. Minden egyes nap meg akarom magam ölni. Undorító a kezem. És én is undorító vagyok a rothadó belsőm miatt.2018. máj. 14. 18:39
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy alkatilag hajlamosabb vagy a depresszióra (akár genetikai oka is lehet), ezért nem tudod konkrét eseményhez kapcsolni. (Azt hogy értsem, hogy undorító a kezed?)
2/5 A kérdező kommentje:
Szétvagdostam. (Nem kérek agymosást ezzel kapcsolatban, kaptam már eleget.)
2018. máj. 14. 19:03
3/5 anonim válasza:
Ezek alapján bipoláris zavarod is lehet, legalábbis mindenképpen gondolni kell erre az opcióra is. A másik lehetőség az, hogy kamaszkori depressziód van, amit simán ki lehet nőni, hiszen azt a hormonok okozzák. Meg kéne látogatnod egy orvost, de előtte elmondani ezeket a szüleidnek, vagy valakinek, akiben megbízol.
4/5 anonim válasza:
Vannak barátaid? A depressziót eltitkolhatod előlük, mint ahogy a háziorvos, de akár még a szüleid elől is, de a vagdosást ők is látják. Ez ügyben semmilyen segítséget nem kaptál?
5/5 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, tudnak mindenről. Anya is tud mindent, de nem érdekli. Már ,,úton" a segítség, van időpontom pszichológushoz.
2018. máj. 14. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!