Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az emberek miért hiszik azt,...

Az emberek miért hiszik azt, hogy a pszichiátrián bolondok vannak?

Figyelt kérdés

Én voltam már pszichiátrián, amikor még gyerek voltam. 2-szer is.

(Vagdosás, többszörös öngyilkossági kísérlet)

És nem bolondok voltak ott. Többnyire evészavarosok, szuicidek, depressziósok, stb.

2019. nov. 4. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert az emberekből hiányzik az empátia.
2019. nov. 4. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Azért mert könnyebb előre ítélkezni, mint utánanézni, hogy mik azok a pszichés betegségek és hogy a legtöbb ilyen ember nem veszélyes, csak idegileg gyenge.
2019. nov. 4. 17:43
 3/9 anonim válasza:
28%
A pszichátrián meg nem értett emberek vannak. Láttad a Terminátor 2-t? Azért mégiscsak Sarah Connornak lett igaza.
2019. nov. 4. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted ki a bolond ember? Mert szerintem minden ember bolond, aki pszichiátriára megy, és még bolondabb az akit visznek!
2019. nov. 4. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
23%

Az üzenet szövege: Voltál már pszichiátrián?

Az üzenet szövege: Voltam 6 hetet. De én is bolond voltam, mert eleinte hittem bennük. Elhittem, hogy ott meg fogok gyógyulni, azért mentem be önszántamból. De nem csináltak ott semmit, az orvosok és a nővérek csak a fizetésük miatt járnak be, le se szarják, hogy neked mi a bajod!

2019. nov. 4. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Azért kedves kérdező nem mindegy, hogy milyen osztályon vagy. Egy neurotikus osztályon valóban ilyen betegek vannak, mint amit leírtál, de nekem már meséltek olyat ott, hogy az ő férje az antikrisztus, és a homokos jezsuita papok uralják a világot, ja meg egyszer felforralták pyrokinésissel az agyam. Azért egy zártosztályon a skizofrének teljesen más világ mint az, ahol te voltál.
2019. nov. 4. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Mivel a filmekben többnyire a legbetegebbik fajtát mutatják be ott. Szerintem... mármint ebből is kiindulhatunk.
2019. nov. 4. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
12%
nagy lackó (youtube) most jött ki onnan na ő pl bolond
2019. nov. 5. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
18%
Nem minden öngyilkos bolond. Pl. A rák tudod milyen fájdalmakkal, szenvedéssel jár? Én tudom. Édesanyàm az volt. Ne tudd meg mit szenvedett. Ha ilyen helyzetbe kerülnék én inkább öngyilkos lennèk, mivel aktív eutanázia sajnos nincs. És nem vagyok bolond, csak tapasztalt.
2019. nov. 6. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!